Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ovo je uzivo, nije od pre 2 danaEvo i mojih jagoda slikanih pre 2 dana, pa da cujem vase komentare.![]()
Aaaaa znači to je u pitanju. Pa hoće botritis u plastenicima, a i pepelnica kad je vlažno. Oprskaš Signum i rešiš oboje. Možda bolje i ovo nego da si ih predimio![]()
dali nisi mozda prskao travu totalem mozda je to@ mojalovaa
Stvarno ne znam šta da radiš. Jesi siguran da ti je to od dima? Meni ovi listovi izgledaju kao oni stari listovi kojima prolazi vek, verovatno su i niske temperature kumovale. Više me brinu ovi mladi žuti listovi sa druge slike. Pitaj distributere od kojih uzimaš đubrivo, možda imaju neki savet. U svakom slučaju, ako ti je propao deo listova moraš pustiti neku formulaciju sa više azota da poguraš malo stvaranje novih. Daj im i neko kvalitetnije fojijarno đubrivo.
@ stole77
Ja mislim da to niko ne krpi. Bar od nas koji imamo malo veću površinu. Dosta što sistem moram da krpim, i to mi izađe na nos
dali nisi mozda prskao travu totalem mozda je to
@ janoš
Napisao sam ti u "zaštiti jagode"
@ mojalovaa
Neće povući ni glifosat preko korena. A kontaktni pokaže već posle 2-3 dana gde je dohvatio