Jagode-opšta tema

Ja imam drugaciji problem.

100 metara folije kupujem na jednom mestu, preko 3000 metara KPK na drugom, creva za vodu na trecem, cetvrti mi pravi bankove, na petom mestu kontejnere i tako nigde ne mogu da dobijem popust. :osmeh:

Sto se tice folije Lirsa mogu da kazem da se meni pokazala dobro i da je postojana i cvrsta. Od creva za navodnjavanje koristim T-tape jer kada sam ja postavljala bankove u Zrenjaninu nije bilo druge a ni kod drugih dobavljaca u Srbiji. Kada budem menjala zasad sigurno cu postaviti Pluvio sistem

dali neko zna gde mogu das se naruce sadnice za sadnju u julu -augustu,zanima me Alba,Asia ili Claire negde oko 12000 sadnica.

Da li neko zna gde se može povoljno kupiti AGRIL (AGROTEKSTIL) - zaštita od mraza.
Da li neko možda prodaje polovan AGRIL u dobrom stanju (za 12-15 ari).

@boomsyte
svaka cast druze!!!!:bravo:koje sorte si uzeo?sad cu ja da ih kontaktiram za predracun da mi posalju za mojih prvih 1250 sadnica:haha:
uzecu i 1000 m Pluvio kpk za sad a foliju na prolece,kad skupim pare::novac::...i da,uzecu Honeoye 1000 A klase i 250 A+!!!

Dragi prijatelji sa foruma, nov sam član i želim da vas sve pozdravim. Ja na proleće počinjem sa sadnjom jagoda, u pitanju je parcela od 23 ara. U Atp sam naručio sadnice Senga Sengana i Honey. Takodje sam u Atp narucio i pluvio trake korak 20.

@ komita

Dobrodosao zemljace:ppozdrav:, ko te natera na zengu, zika iz grgura ili hladnjaca u kursumliji:ppozdrav:

Poštovanje za čuvenog Acu... Iskreno, i Žika i Frigonais a ponajvise Srecko iz Barbatovca, inace moj brat... Koliko sam čuo i ti si sadio nesto zengu ili je to dezinformacija i nisi bas pristalica te sorte?

Sadio pre 10godina i nikad vise bas zbog zike, jer je godinama ucenjivao sa cenom i sa placanjem a zenga je dosta meka za pijacu, i trgovci je izbegavaju kupovati, mada zadnjih godina, zika vise nije jedini, kupac, tu je i Srecko koji mnogo bolje placa, tako daimas neku zagarantovanu prodaju. Ja za sada i dalje sadim samo konzumne sorte dok se mozda situacija sa zengom ne promeni

naredni postovi obrisani
boomsyte i komita koristite privatne poruke

Poslednja izmena od urednika:
Koja jesenja sadnja pa vidis da je stiglo prolece :haha:
sto se tice sadnica imas u dve firme koje uvoze(ne bih da imenujem) a mozes i od domacih rasadnicara da uzmes sadnice uglavnom sve pise u jagode opsta tema i to u zadnjih par strana mislim da sam video

pozdrav društvo ja nešto razmišljam da zasadim jagode između kruške po dva reda i pitao sam čoveka kaze moze a joker kaze ne moze nikad nisam imao jagode a iso bi u njivu da sad izvlačim ziviće pa kolko nakupim šta mislite o tome moze li brzi odgovor ali malo opširnije napomena ja sam lajk za jagode a tema je ko kec na desetku pozdrav

Nazad
Vrh