Jagode-opšta tema

Pocerina je si to prodao nakupcima.Danas vidim u piljari po 250 kaze gazda da uzima u Đurđevu.

Poslato sa HUAWEI CUN-L01 uz pomoć Tapatoka

Od jutros nabrali 24 gajbe na matoroj jagodi, prodata po 270. Od sutra pocinjemo mladu da beremo.

Послато са 5023F уз помоћ Тапатока
jel ti sitna na matoroj..? meni je na matoroj sitna nzm sto a na mladoj ce biti krupna ali nema branja na njoj bar 7 dana.. matoru sutra prelazimo pa sta budee..

Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока

jel ti sitna na matoroj..? meni je na matoroj sitna nzm sto a na mladoj ce biti krupna ali nema branja na njoj bar 7 dana.. matoru sutra prelazimo pa sta budee..

koliko je godina ta matora

Послато са SP6.2_Lite уз помоћ Тапатока

tako je zovem ali 2 jok je rod...mozda se mnogo iscrpela letos u sadnicama nzm ni ja koji joj je djavo a dobila je hrane bas mnogo,e sad zacepljena su megde i creva ali ona je sitna i tamo gde ide voda...
koliko je godina ta matora

tako je zovem ali 2 jok je rod...mozda se mnogo iscrpela letos u sadnicama nzm ni ja koji joj je djavo a dobila je hrane bas mnogo,e sad zacepljena su megde i creva ali ona je sitna i tamo gde ide voda...

kako mislis iscrpela u sadnicama

I kod mene skroz ista priča. Starija sitnija a mlada krupnija. Ostavljali smo maksimalno po 3 bokora ali ipak sitna

Послато са SM-J500FN уз помоћ Тапатока

Mi smo prosle godine prvu berbu obavili 1. maja. 15 kg sa 2700 biljaka je ubrano taj dan,i ja sam otisao ujutru u Temerin na pijacu da prodam sam na tezgama.
Od Siriga do Temerina,pa vreme da se proda i vreme da se vratim kuci je proslo 40 min ukupno :-D
Moji su kuci mislili da sam negde prosuo jagodu.

Poslednja izmena:
Ako se ne ostavljaju stoloni,dal treba da se jagoda osisa posle berbe? I da li ce i posle sisanja stoloni krenuti?

Oni ce uvek terati dokle god biljka u udje u fazu mirovanja. A osisati je treba,ali ne odma po zavrsetku branja.

Mi smo evo jutros nesto malo obrali,i prodali u radnji za 250 dinara.

3efb542ff4d53ec998bd250e7a6f2939.jpg
cef2f5acc1742ba80bb62bc397079066.jpg

A ovako pakujem i nadam se da ce se lepo prodavati
e2c0e63f9043f90e7c9474befaa93f27.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Poslednja izmena:
Malopre je moj stari pricao sa covekom na pijaci na detelinari,on rece da je jutros na kvantasu kupio po 240 kg.
Cale mi rece da je jagoda tamno crvena,pred prezleroscu. Verovatno neka uvozna.
Mi smo po 250,30 kg jutros prodali.
be401f63e7ec0b6d8fb8bb8e8e390e81.jpg

Doduse,rece da neki romi ispred pijace po 300 prodaju tu istu jagodu,sto je ovaj na!tezgi imao. Njega nije pitao posto prodaje.

U Leskovcu danas jedno pola sata padao grad veličine klikera bez prestanka. Ono je tuga živa za svakog ko je sadio bilo šta na otvorenom.

Nazad
Vrh