Glavonja103
Član
Lepo, lepo nego izgleda i kod tebe kao i kod mene nedostatak magnezijuma.
Izgleda,al sta ces kad sam neiskusan...na greskama ucimo za sledeci put

Sent from my iPhone using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Lepo, lepo nego izgleda i kod tebe kao i kod mene nedostatak magnezijuma.
Dobrocleri![]()
![]()
Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока
au koliko ploda svaka cast..koliko ides gr po biljci ksc 3..?Evo je moja Rumba u prvoj godini.Odlicno je zametnula samo da joj izguram krupnocu.Ja zalivam dva puta ksc3 pa jednom kalcijum.Magnezijum ce dobiti jos dva puta na 10 do 15 dana razmaka.![]()
Poslato sa HUAWEI CUN-L01 uz pomoć Tapatoka
stv je dobra, a kada si poceo ksc3 da pustas i jesi li isao pre njega sa ksc xx..?Radim po preporuci coveka iz timac agra 0,4 grama svaki drugi dan.Pa cu ici 0,5 i na kraju 0,6.Posle svake druge prihrane ide kalcijum a magnezijum na svakih 10 dana.Zalivam po sat vremena s tim da prihrana ide 25 minuta.
Poslato sa HUAWEI Y560-L01 uz pomoć Tapatoka
jel imas puno rutaveIsta situacija i kod mene rutava buba napada Joly a Asiu ni ne preleti
Ma nije toliko strasno dnevno po 20-ak pohvatamo i isto toliko u klopkamajel imas puno rutave
Послато са SP6.2_Lite уз помоћ Тапатока
Jbg otkud si mogao da znaspa to je skoro i da nema
a od toliko sorti ja izabrao bas sve koje napada
joly,clery,arosa
Pope objasni ako može oko tog zalivanja i prihranu oko 25min. Možda ja pogrešno radim. Ja dajem 1gr po biljci prihranu znači stavim u 500l vode 0,5kg djubriva I to sve pustim preko sistema za 500 jagoda. PozdravRadim po preporuci coveka iz timac agra 0,4 grama svaki drugi dan.Pa cu ici 0,5 i na kraju 0,6.Posle svake druge prihrane ide kalcijum a magnezijum na svakih 10 dana.Zalivam po sat vremena s tim da prihrana ide 25 minuta.
Poslato sa HUAWEI Y560-L01 uz pomoć Tapatoka
Vojvodina jesi ti pokrio komplet svu jagodupa to je skoro i da nema
a od toliko sorti ja izabrao bas sve koje napada
joly,clery,arosa
Kako ti izgleda ta sto je pokrivena jel bolje zametnula plod.nisam
pokrio sam 9 redova po 80 m
odnosno oko 3600 sadnica joly