Jagode-opšta tema

Cena po dužinom metru polaganja folije i kpk?

Cena postavljanja nije po metru vec mislim da je kao sto je pop step napisao u nekom prethodnom postu 100 e za povrsinu do 50 ari.

- - - - - - - - - -

Meni su naplatili 100 e za povrsinu od nekih 25 ari.

Danas su momci iz Intersada postavili bankove kod mene pa evo da okacimo malo slika.
Parcela pre postavljanja:
IMG_20170704_115429.jpg

I nakon postavljanja bankova:

IMG_20170705_122250.jpg

DSC_0039.jpg

DSC_0028.jpg

DSC_0035.jpg

DSC_0033.jpg

Svaka cast radnicima iz Intersad-a, ljudi su maksimalno profesionalni i izvanredno rade svoj posao. Dosli su sa novijom masinom i masina radi odlicno ispao mi je banak oko 30 cm, tvrd, ispunjen i folija odlicno zategnuta.
Druze kada sadis jagodu kad si sad postavio foliju,ja moju planiram tek oko 20og avgusta..

Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока

20be04cd5bbf4bd1886ef776d9798168.jpg

5beceaa9d771650fba8aea19407d7481.jpg

Danas postavljeno 4200 metara folije.
Ovih dana da se srede krajevi bankova i da se postavi okiten, i sadnja može da počne.

Послато са LT26w уз помоћ Тапатока

Ja bih to prešao frezom, ima busa podosta.
Ja kod mene sredjujem da bude skoro prašina.
Sinoć sam jednom drugaru frezirao, ispalo je odlično, a pre freziranja je bilo tako kao kod tebe.

Ja bih to prešao frezom, ima busa podosta.
Ja kod mene sredjujem da bude skoro prašina.
Sinoć sam jednom drugaru frezirao, ispalo je odlično, a pre freziranja je bilo tako kao kod tebe.

sto je najgore covek mi je prosao 2 puta frezom
ne znam da li bi pomoglo jos jednom......

Koji je najbolji preparat protiv crva u korenu jagode? Pustao sam Actaru i Talstar , medjutim i dalje radi .. Ima li nekog leka ili sledi zaoravanje? Unapred hvala

Hvala na odgovoru, reci mi samo da li planiras i niske tunele na ovoj jednorednoj foliji, jer se i ja razmisljam za takav nacin proizvodnje, ali me je strah , posto je jedan red a samim tim i manja lisna masa, da u slucaju jaceg sunca ne dodje do ozegotina na jagodama, u slucaju da ne postoje niski tuneli. Opet, to smatraj kao pitanje, jer do sada nisam postavljao jednorednu foliju. Unapred hvala na odg.
Pusti Pinto kroz sistem.

Hvala na odgovoru, reci mi samo da li planiras i niske tunele na ovoj jednorednoj foliji, jer se i ja razmisljam za takav nacin proizvodnje, ali me je strah , posto je jedan red a samim tim i manja lisna masa, da u slucaju jaceg sunca ne dodje do ozegotina na jagodama, u slucaju da ne postoje niski tuneli. Opet, to smatraj kao pitanje, jer do sada nisam postavljao jednorednu foliju. Unapred hvala na odg.
Ne stavljam tunele, sve ostaje ovako, samo joj izguram što veću lisnu masu.

Nazad
Vrh