Savić može li foto kako to izgleda sa tri bokora ako može. Pozdrav.Pa pazi ja to radim u prolece u 2god jer za trecu ne oatavljam jagodu i oatavljam samo po 3 bokora
Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока
Послато са 6044D уз помоћ Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Savić može li foto kako to izgleda sa tri bokora ako može. Pozdrav.Pa pazi ja to radim u prolece u 2god jer za trecu ne oatavljam jagodu i oatavljam samo po 3 bokora
Moze ali tek u prolece kada je budem sredjivao a sada kraj avgusta je samo sisam.Savić može li foto kako to izgleda sa tri bokora ako može. Pozdrav.
Послато са 6044D уз помоћ Тапатока
Pa pazi ja to radim u prolece u 2god jer za trecu ne oatavljam jagodu i oatavljam samo po 3 bokora
Posle 2 jer mi je prve dve god najbolja a nije mi tesko ponovo razvuci foliju i rasaditi novu...Jel posle druge podizes i foliju i postavljas ponovo, ili je iskoristavas jos za naredne 2 god?
Hvala Savic pa se čujemo abd u proleće jer i ja sada šišam jagodu a imam Cleri i Antea i to ukupno 1200 jagoda pa me zanima kako ostavljaš po tri bokora. Pozdrav.Moze ali tek u prolece kada je budem sredjivao a sada kraj avgusta je samo sisam.
Nikako u hlad.Zasenči ih i zalivaj rano ujutro i kasno uveče preko lista.Posebno obrati pažnju na krajnje kontejnere oni se mnogo brže suše.Zna li neko ,da li je bolje, jagode kontejnerske, da budu u hladu 10ak dana ili staviti pod mrezu za zasjenjivanje na 40 stepeni...tek posadjena jagoda
Sadi u veče i dobro zali a sutra rano osveži ponovo zali u veče.Ljudi sutra mi stižu frigo sadnice, jel problem da se sade sledećih par dana zbog ove suše? I kad je najbolje da se sade rano ujutru ili pred veče? Ili to nema veze?
Bolje ih zalivaj sa prskalicama,nego sa KPK, I OVAKO I ONAKO ,budu zalivene ,a ona voli i vlagu u vazduhu...nemoj gledati koje je doba dana...bar ih jednom dnevno osvjezi sa prskalicamaKako vam se drže jagode po ovoj vrucini.Mislim da ce se puno posusiti od toplotnog udara.Da li bi bilo pametno postaviti prskalice pa hladiti zemlju i foliju bar uvece.
Poslato sa HUAWEI CUN-L01 uz pomoć Tapatoka
Zaboravio sam napomenuti ,da su zivici golog korijena.....korijen im je dugacak tek par milimetara...sad je svaki pustio zilice od 2,3 cm...stoje tako u hladu vec 8 dan...da li nih da iznesem pod mrezu...ima li neko iskustva sa tim....jednom sam im sjebo korijen u hladu ali sad su u cistom supstratu pomjesanim sa malo pijeska...znam ja da je bolje da imaju svjetlosti ali se bojim da ce ih visoka temperatura dotuciNikako u hlad.Zasenči ih i zalivaj rano ujutro i kasno uveče preko lista.Posebno obrati pažnju na krajnje kontejnere oni se mnogo brže suše.
Poslato sa HUAWEI Y560-L01 uz pomoć Tapatoka
Nece ti se oziliti u hladu.Jagoda voli sunce.A kad je zasencis 40% to ti je isto kao da je u hladu stim da ima svetlosti.Mozes samo da popusis poleganje rasada u hladu ako preteras sa zalivanjem.Meni je ostalo 1000 kom za popunu rupa u slucaju da mi se neke posuse i stoje pod zasenom od 5 jula.Nista im ne fali.Izvuci ih na sunce zasenci i zalivaj sa 15-30-15 svaki treci dan ili prskaj preko lista svakih 7 dana i bice one ok veruj mi.Ja ih zalijem svaki drugi dan uvece preko lista i pustile su koren kroz rupe za zemlju nemožeš odvojiti tacne od zemlje.Ostatak sam posadio od 26 jula do 2 avgusta u bankove.Bolje ih zalivaj sa prskalicama,nego sa KPK, I OVAKO I ONAKO ,budu zalivene ,a ona voli i vlagu u vazduhu...nemoj gledati koje je doba dana...bar ih jednom dnevno osvjezi sa prskalicama
- - - - - - - - - -
Zaboravio sam napomenuti ,da su zivici golog korijena.....korijen im je dugacak tek par milimetara...sad je svaki pustio zilice od 2,3 cm...stoje tako u hladu vec 8 dan...da li nih da iznesem pod mrezu...ima li neko iskustva sa tim....jednom sam im sjebo korijen u hladu ali sad su u cistom supstratu pomjesanim sa malo pijeska
Pope Jesu li ovo tvoje jagode od maticnih. Kada si ostavljao za rasad mislim u kom mesecu i koja je sorta. Pozdrav.Evo ti slike mojih![]()
![]()
Poslato sa HUAWEI CUN-L01 uz pomoć Tapatoka
Nemam nista ovo malo sam ostavio da dosadim ako se neprimi neka.Za sledeću god. mozemo se dogovoriti ako te zanima pusti mi pp.Sta sada imas od jagoda na prodaju i cena?