Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Od koliko metara je ta od 30 mic ?Ja sam nasao po 108eura od 30mic.Izraelsku, Politiv.Sa popustom inace je 120e Racunaj da je bar 40 % skuplja od 50mic.
Послато са F3111 уз помоћ Тапатока
Ima od 500,750,1000 kazem cena zavisi od porucene kolicine 120e je od 1000m.Od koliko metara je ta od 30 mic ?
Послато са SM-J500FN уз помоћ Тапатока
Oce ta od 30 mikrona izdrzati tri godine na njivi.Jel imas iskustva sa njom?Ja sam nasao po 108eura od 30mic.Izraelsku, Politiv.Sa popustom inace je 120e Racunaj da je bar 40 % skuplja od 50mic.
Poslato sa F3111 uz pomoć Tapatoka
Od ove god. idem 2god.pa vadim.Oce ta od 30 mikrona izdrzati tri godine na njivi.Jel imas iskustva sa njom?
Poslato sa HUAWEI Y560-L01 uz pomoć Tapatoka
Mislis pestanove za izvoz ili za nase trziste.Ja sam nabavio te Pestanove ove godine i sljakaju ok... Isto uzeo manji protok zbog mogucih problema guranja vode zbog duzine... 6L protoka, 10cm razmaka kapljaci, guraju 100m bez problema iz cisterne na ravnom placu...
Mislis pestanove za izvoz ili za nase trziste.
Послато са F3111 уз помоћ Тапатока
Jeste tačno je.Uvek uzimas rasad od jednogodisnjih biljaka.Manji je potencijal zaraze na njima.Naravno gledaš da je zdrava majka biljka i da su živići dobro razvijeni sa dobrim korenovim vratom kao i da su žilice bele.Jedno pitanje u vezi razmnozavanja jagoda. Naime jedan stariji lik iz Grocke je davno mom caletu pricao da ako zelis da dobijes kvalitetne sadnice oziljavanjem izdanaka (stolona), moraju se koristiti samo jednogodisnje maticne biljke, tj. jagode posadjene ovog leta sledece godine daju kvalitetne sadnice, narednih godina su losije tj. kako kaze izrode se. Da li je to tacno?
Kupis gotove armature za bet.stubiće i napravis od toga.Najlakse je malo naostris sa brusilicom secivo a rukohvat savijes dve zice koje su vec zavarene na armaturu malo savijes i uguras alpeks crevo.Raslje na secivu su isto vec zavarene na armaturu savijes pod nekim uglom za sadnju i isto malo naostris i to ti je to .Za sat napravis pet komada.Ljudi, gde mogu da se nabave sadiljke za jagode (one kao viljuska)? Kod mene u okolini Petrovca na Mlavi ne mogu nigde da pronadjem a i na netu isto.