Jagode-opšta tema

Evo mojih jagoda kontejnerske moj rasad. Slikane 01.10. Dzoli.
afba4bd0b20a492cace3fd0e9c71b6d9.jpg
6d83120c0151aabef9b14dc99ed15b7e.jpg

Послато са F3111 уз помоћ Тапатока

Da li je neko imao problema sa krticama ispod folije i kako ih se resio?
Koja zivotinjka se ovako hrani?
cdf4d301c810d762e54688b7ee5076f6.jpg

Послато са HTC One M9 уз помоћ Тапатока

Ja sam kod mene po basti zadnjih dana vidjao neke gusenice na jagodama/malinama i tako načete listove... Sto mi je krajnje neuobicajeno za ovo doba godine da ih ima, ali i dalje je toplo pa verovatno zbog toga. Je l' imas puno izgrickanih?

Ja sam kod mene po basti zadnjih dana vidjao neke gusenice na jagodama/malinama i tako načete listove... Sto mi je krajnje neuobicajeno za ovo doba godine da ih ima, ali i dalje je toplo pa verovatno zbog toga. Je l' imas puno izgrickanih?
Nema bas mnogo,mozda svaka 10-a sadnica...al ne bih da se prosiri,pa zato pitam.

Послато са HTC One M9 уз помоћ Тапатока

Ja i dalje mislim da je neki insekt i da ce uskoro da se sakriju negde od zime tako da ne bi trebalo da bude problema i da ne treba da se brines... Ako neko zna konkretno o cemu se radi verujem da ce ti reci :)

Е сад, 2 евра недалеко од куће или 3 евра у другу државу. Бирам ово прво. :)

За 3 евра на сат не бих сигурно ишао у Словенију....ето им словенци домаћи па нек они беру за те паре.

Послато са Леново К6 Ноте уз помоћ плуга

Ja generalno mislim da je tu veca kinta, a da jos 3eur/h sigurno uzima ovaj koji posreduje izmedju radnika i plastenika...

Da li je ko od vas proizvodjaca jagodicastog voca dobio poziv od zelenog hita o predavanju na temu: "Savremena tehnologija proizvodnje jagodicastog voca premijum kvaliteta u zasticenom prostoru i na otvorenom polju"? Predavanje ce se odrzati 13.decembra u hotelu zlatnik u zemunu.

Послато са GT-I9060I уз помоћ Тапатока

Mislim da se poziva,jer je moj prijatelj dobio licno poziv iz zelenog hita. Dolaze profesori iz drugih zemalja i bice predavanje o nekim novim sortama jagode koje su tek izasle.

Послато са GT-I9060I уз помоћ Тапатока

Nazad
Vrh