Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ove sigurno nisu odavno isplative sa tolikim razmakom . I ja stalno po jedno jutro Vadim i samo jedan red Sadim na drugu stranu gde nikada nisu bile jabuke . Do sada povađeno preko 5 jutara. U mladom zasadu trenutno jutro jabuka i pola jutra krušaka a i to je za mene mnogo . Prvo nema ko da bere ma koliko god platio satnicu a drugo na pijacama nema više te količine prodaje a preprodavcima NEDAM.
Juki kad mene je sve (7 jutara) povadjeno jesen 2023. 2024 bez jabuka sezona prosla. Bilo sadnje od 3.8 x 1.5 pa do 3.2 x 0.8 i sve je jednako pocupano.Ove sigurno nisu odavno isplative sa tolikim razmakom . I ja stalno po jedno jutro Vadim i samo jedan red Sadim na drugu stranu gde nikada nisu bile jabuke . Do sada povađeno preko 5 jutara. U mladom zasadu trenutno jutro jabuka i pola jutra krušaka a i to je za mene mnogo . Prvo nema ko da bere ma koliko god platio satnicu a drugo na pijacama nema više te količine prodaje a preprodavcima NEDAM.