Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kad se to desilo?mraz -2, u periodu od ponoci do 6 sati ujutru, jabuka tek precvetala. je l moze ista roda ostati. oce li me ko od profesionalnih vocara obradovat
mraz -2, u periodu od ponoci do 6 sati ujutru, jabuka tek precvetala. je l moze ista roda ostati. oce li me ko od profesionalnih vocara obradovat
mislim da ce ostati ,oštećenja u toj fazi počinju na -1.8 c,javi šta se dešava može slika[/QUOTE
nemam slike, nijesam sad tamo. vocnjak je u crnoj gori, a desilo se u utorak vece, utorak na srijedu
- - - - - - - - - -
Ne brini. Ostaće većina a nešto će i da propadne. Ako možeš samo raseci zametnute plodiće i ako unutra nije crno biće dobro. Jabuka je dosta izdržljiva
ali je i mraz dugo trajao. Pre par godina smo imali sličnu situaciju i mraz od oko -5 od nekoliko sati i bilo je jako dobro. Većina plodića je ostala neoštećena.
kazu mi da je spolja na plodu nema vidljivih ostecenja, ali da je unutra boja promijenjena. nije crno, ali je tamnija, nego spoljni dio.
vidjecemo, sta da bog