miroljubceful
Član
ma nas ne interesuje regija,mi trebamo da gledamo sebe a ne druge
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Slazem se ja sa tobom. Matematika je jako losa, jos ako se nastavi ovo sa reexportom Poljske jabuke pukli smo nacisto. Poredjenja radi 2002 godine je cena gajbe jabuka bila 400din, prosle godine je islo po 550din za prvu klasu. Evro je otisao sa 58din na 120din. Zastita je katastrofa, preparati sa kracim rokom zastite a sa jacom cenom. Tacno covek ne zna sta da radi vise...
Zavisi ili sijanac ili mm106Koja podloga na jabuci daje izdanak kao ružino trnje? Imam jednu u placu ali ne znam koja je podloga primetio sam da tera trnje kao da je ruža.
Ali je jabuka ipak iz porodice ruža za one koji nisu znali,nekima bude čudno kada kupe grmoliku stablašicu ružu izvrsno se cijepi na stablo jabuke.
Domaća jabuka je hibridnog porijekla, a nastala je u centralnim dijelovima Azije, odakle se raširila po cijelom svijetu te nam je danas na tržištu dostupno više od 7000 sorti. Jabuka je drvenasta biljka, a pripada porodici najljepše skupine cvijeća, a to je porodica ruža. Poznato je svima da je ruža kraljica cvijeća, pa su tako jabuka i ruža dvije prekrasne ljepotice u bogatoj porodici ruža.