Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Gde crno rano... kod mene imaš gazdinstva sa po 10-15 ha jabuka i još toliko bresaka, šta bi oni radili u martu... a tek što nema dovoljno kvalitetnih rezača... lako je ljudima koji imaju 0.5-1ha da se zezaju i picane sami polako pa koliko urade... za jabuku nije opasno rezati čim opadne list, breskva i nektarina je u škripcu ako naleti neki malo jači mraz i zato je za koštičavo voće uopšte preporuka da se reže što kasnije, poz.Zar nije malo rano?
U redu, koliko ja vidim rano je rezati ali ljudi ne umeju da se organizuju pa rezu cele zime! To je ok ali ja sam govorio sta je dobro za drvo a ne kako ko radi, ime nema vremena itd...Gde crno rano... kod mene imaš gazdinstva sa po 10-15 ha jabuka i još toliko bresaka, šta bi oni radili u martu... a tek što nema dovoljno kvalitetnih rezača... lako je ljudima koji imaju 0.5-1ha da se zezaju i picane sami polako pa koliko urade... za jabuku nije opasno rezati čim opadne list, breskva i nektarina je u škripcu ako naleti neki malo jači mraz i zato je za koštičavo voće uopšte preporuka da se reže što kasnije, poz.
Potpuno se slažem! I moram pridotati, mora se imati neko znanje.Takva ulaganja za jedno porodicno gazdinstvo mogu razumeti samo ako imas SIGURAN otkup i ZNAS CENU