Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
mozda je samo osobina sorte menjanje boje kore kada stablo zadebljava i stariStubasta jabuka, ne znam koliko se vidi ali sto je ovako tamna kora i ispucala...?
Sta se desava kakva je situacija sa izmrzavanjem jabuke , moze li se proceniti stetaA danas je imala popravni.
I nije samo u dolini, na nekim mestima i po nekoliko km od Morave ima oštećenja, u brdima, uvalama.
Napuni atomizer sa vodom i prskaj od 4 do 6,ako nemas atomizer lozi gume i dim ce zastiti
U selu imam nekoliko jabuka koje su pa blaga rec prerodile, jedva im i lisce krece... Negde sam cuo da se mogu prskati da ostane samo jedna ili dve od svakog pupuljka... jel zna neko cime i kako se to radi? Naravno i da ima da se kupi u manjim kolicinama jer ipak to su nekoliko jabuke...
Mada mozda ih sutra ujutru proredi mada ne bi trebalo na 500--600m nadmorske visine su...