Karalic
Banned
E ta Ti valja. Nego , kad se pocinje novi objekat, moze pomoc bez sve sale..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
lle de france je napisao(la):...mi kazemo od topole pa do ravne gore... bar se kod nas tako uvek radilo ko ne da na mostu dace na cupriji
Maestro je napisao(la):Evo kako to izgleda kada se postavi sa http://www.imagetitan.com/:
Napomena: Veličine fotki su: 1.-1MB; 2.-800KB; 3.-1 MB; 4.-500KB; 5.-240 KB
Ako hoćete da videte fotografiju u pravoj veličini kliknite na izabranu, otvara se novi prozor i fotka se bryo učitava!
hvala ti, tako ću i uraditi.... da li mi možeš reći potrebne dimenzije sliku sam objavio gore.....entuzijasta je napisao(la):nemoj zabijati kocice u zemlju nego napravi nesto na principu nogare, i kad se nagomila stajnjaka samo ih povuces uvis i eto ih ponovo, mozes tako do krova
pa da samo što imam nameru da ih postavim tako da ne moram da ulazim kod nijh, da mogu da ih hranim tako što ću im hranu bacati "spolja"... ali niko ne može da mi pošalje dimenzije koje bi bile dobre, da smanjim rastur hrane...entuzijasta je napisao(la):u pa cekaj malo, ovo je nesto na principu hranidbenog hodnika ako se ne varam?
da, objekat je tako i napravljen da se ovce hrane samo sa jedne strane jasala, odnosno ima mali "tunel" oko njih sa koga se daje hrana 90 cm, sada sam napravio nešto poput ovoga, ali dosta rasipaju, a pošto je ova godina jako kišovita , svaka travka će se ceniti kao suvo zlato....pa mi je u interesu da se što manje raspe...entuzijasta je napisao(la):znaci, jesce ti samo sa jedne strane?