Sava21
Član
Volim i ja da njih izbliza obidjem i obratim paznju na sve,ali ubise me kad se guraju da im uspem koncentrat.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Super idejaVideo sam na fotohrafijama (sada ne mogu da pronadjem gde) nesto sto navodno skoro 100% spreci rasturanje.
Ispred jasli nalazi se resetkasta ograda tako da zivotinja mora ispruzi vrat da dohvati seno. A ispod jasli ide kecelja od jakog gumiranog platna sve do ograde i tu se dize tako da dosegne zivotinjama pod vrat. Koze koje su najveci rasturaci(po literaturi) uhvate njuskom hranu i vuku. Deo im je u ustima i to sazvacu a veci deo koji bi pao na zemlju padne u kecelju.
POsto ne mogu da nadjem fotografiju nacrtao sam ovo po secanju. Gumena kecelja je crvene boje
Posto ne postoje mere onda napravis pomicnu vertikalnu ogradu i primices i odmices od jasala dok ne nadjes pravu daljinu.
. Da se vidi. Nastavak iz teme o izgradnji štale.Ima li neko dimenzije za one ravne jasle za ovce?
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
Ovo su jasle kolege šarbanca