To jeste ali to sam to nekim alternativnim sredstvima uspesno resio na ovaj manji broj ovaca... prostor u kom su ove manje jasle gde trenutno nema ovaca je predvidjen za jagnjenje ovaca i za tu malu jagnjad,gde sa spoljne strane stavljam veliki lim gde gornji deo naslanjam na vrh ograde iznad jasala a donji na zemlju, tako da mogu da udju tu a da ne izadju van objekta,a kad posle predju u ovaj veci deo tu su rupe dosta male i tu i da oce da udju ne mogu..
a ovo za djubre mi nije nikakav problem zato sto je tu nadkriveno iznad njih kompletno a i velik je dosta prostor, tako da im je suvo i nema tu mnogo djubreta.. a i posto uvek cepsrkaju nesto u tom sanduku taj deo gde stoje dok jedu i dok vrse nuzdu ide iza njih..a i u najgorem slucaju da nije tako tih metar ipo mogu da odrzavam i da cistim redovno...
a ovo za djubre mi nije nikakav problem zato sto je tu nadkriveno iznad njih kompletno a i velik je dosta prostor, tako da im je suvo i nema tu mnogo djubreta.. a i posto uvek cepsrkaju nesto u tom sanduku taj deo gde stoje dok jedu i dok vrse nuzdu ide iza njih..a i u najgorem slucaju da nije tako tih metar ipo mogu da odrzavam i da cistim redovno...