R
rus 82
Guest
dobre jasle sto se tice rastura, samo malo ovaca stane
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
jos je bolje od buradi onih metalnih mislim da su 220litara, preseces na pola, ko ima suplje opere lepo i pola sata i gotove jasle
rastura nema a univerzalne su za sve vrste hrane. Kako malo ovaca stane? Od ovce do ovce oko 35cm taman koliko treba da se ne stiskaju. Češće ne valja.dobre jasle sto se tice rastura, samo malo ovaca stane
ovako nesto??jos je bolje od buradi onih metalnih mislim da su 220litara, preseces na pola, ko ima suplje opere lepo i pola sata i gotove jasle
rastura nema a univerzalne su za sve vrste hrane. Kako malo ovaca stane? Od ovce do ovce oko 35cm taman koliko treba da se ne stiskaju. Češće ne valja.
jos je bolje od buradi onih metalnih mislim da su 220litara, preseces na pola, ko ima suplje opere lepo i pola sata i gotove jasle
Nece Rajko, ovakve jasle koristim vec godinama, ovo mi je trenutno kada pocinjem sa prihranom jagnjadi, tu ce se sipati koncentrat jer lucerku jedu sa ovcama, zato su toliko plitke.Bato ovde ce biti mnogo rastura veruj mi.