Izlozbe,manifestacije

Pozdrav gajo. molim te objasni mi nije meni baš jasno to oko ocena i šampoina 95,5 I 96.

Moje lično mišljenje da u Subotici nije bio niti jedan kunić ni za ocenu od 94 a kamoli za više.To i jeste onovni problem što se ocena dele šakom i kapom a sude sudije koje nisu u životu odgajile kunića niti za 94. Svaka selendra ima međunarodnih i saveznih sudija bezbroj a nisu otišli do susednog sela da sude,sve dok svako selo ima svoj savez i svoje stručnjake, već dvadeset godina se priča o edukaciji i obuci sudija samo je problem lična sujeta pa se ne mogu dogovoriti ko bih od stučnjaka bio predavač a ko slušalac , a za svoji dvadeset pet godina kunićarstva mogu odgovorno da tvrdim da u srbiji ima jako mali broj sudija koji imaju pojma i nose sa poštovanjem svoje titule i svoje znanje, ima i onih koji poznaju kunićarstvo i suđenje samo kada su trezni a nikada ih nisam video tzrezne. To vam je ukratko stanje u kunićarskim vodama srbije.

Poštovani prijatelji , da i Ti da ti sada ime i prezime ne spominjem.Izvinite svi koji se niste prepoznali u prethodnom upisu kao i oni koji ste se dobrano prepoznali .Nisam ni sanjao da će pretnodni moj tekst toliko uneti žurke u kunićarstvo srbije.Posebno bih pozdravio dušebrižnika koji slobodno interpretira ,oblikuje i prenosi moj tekst prethodnog upisa po sistemu rekla-kazala pri tome optužujući skroz pogrešnog odgajivača koji nije čak niti član foruma .Želeo bih još jednom da gospodinu pojasnim moje mišljenje,pošto je to očigledno potrebno više puta ili se taj isti u tekstu prepoznao pa nije imao strpljenja da ga pročita trezne glave i zdravog razuma, da se moja konstatacija odnosila samo na ocene ovnolikih kunića isprovociran prethodnim upisom da je organizator dodelio šampiona sa ocenom 95,5,žašto gospodine niste reagovali na taj upis tako žučno i pokvareno,A voleo bih da me Vi prvi razuverite da se na izložbama nije sudilo, da se ne sudi i da se neće suditi sistemom damti-dašmi.Ako je ptrebno samo zbog Vas ću da ponovim, još jednom ako Vam nije opet ništa jasno i umalo da zaboravim ako je moguće bez spletkarenja po Subotici a opet ako je jasno mislim da da bi bilo ljudski izvinjenje naravno sa punim imenom i prezimenom ne zbog mene nego ybog čoveka koje ga ste lažno optužili i opljuvali.A ako nemate obraza da to uradite možda bih ja imao.

Obicno zadnjeg vikenda u januaru ako nije promenjeno.

Poslednja izmena od urednika:
Stvarno nebi znao da ti kazem gde se odrzava i dali ima berze mozda je neko vise upucen od mene pa nek napise!

Nazad
Vrh