Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Gaja sta to elektricar radi jer ocenuje kunice? ili planira da ukljuci u struju?Evo danas sudije ocenjivaci zavrsili ocenjivanje, pa reko da postavim par slika!
Ovo je za danas a sutra ce biti jos
Ma imam snimljene kunice kamerom ali ne znam kako da postavim.Izvini Gaja, ali bar da si slikao zečeve na izložbi.
Postavi na YouTube i onda ovdje samo link kopiraj!Ma imam snimljene kunice kamerom ali ne znam kako da postavim.
žećoPostavi na YouTube i onda ovdje samo link kopiraj!
pozdrav!!!
Mislim da ih je bilo devet a sampina su dobile dve zenke jedna siva 95.5 bodova a druga plava 96@Gajo svaka cast na snimku ! Reci mi molim te koliko je bilo ovnolikih kunica i koliko od njih je dobilo sampiona?
Sto se tice snimka moram da ti kazem da sam teski amater ali sledeci put cu da na to obratim paznju.Gaja svaka cast za snimku (malo brz razgledavanje eksponata) Dali mozda secas koje sudio kunice jer ja nikad do sad nisam uspeo da dobijem sampiona na 95.5 jesam sa 96 i navise.