Izdavanje državne zemlje u zakup

A mene su zvali iz opstine da potpisem aneks ugovora. Vlasnik se uknjizio na parcelu i u fazonu nije vise drzavno pravimo raskid ugovora...
Ja sam imao slucaj da zemlju za koji imam ugovor o zakupu bude prodata 10 hektara u komadu, pa smo sa novim vlasnikom menjali njemu taj u komadu koji je u sklopu od 50 hektara sto je isto njegovo vlasnistvo dobio oko salasa 9 hektara iz tri dela.Ja zadvoljan on zadovoljan
 
Elektronski ?,ja pratim sajt opstine i nisam video da je bio oglas za licitaciju,reko mozda sam propustio posto sam slabo u toku sa tim...
 
Imamo na sajtu opštine pojasnjeno kako se licitira.Ima aplikacije za licitaciju.Javljam kako ce proci licitacija elektronska.
 
Sad sam pogledao. Jako interesantno. Možeš dati jednu ponudu. Ako je najveća uzimas. Nemas pravo više ponuda. To je sistem kao sa kovertom i jednom ponudjenom cenom.
 
U uputstvu za licitaciju pise da moras da podneses dokaz da si vlasnik 0.5h?i da dostavis aktivan status gazdinstva za unazad 3 godine (2018, 2019, 2020)
Da li se vlasnistvo podrazumeva i ako clan gazdinstva ima 0.5h ili samo ako nosioc gazdinstva ima na svoje ime 0.5h?
 
Ma nije bitno jer javna ili nije. Šta te briga ko je uzeo ako ti nisi. Videces sutra ko je radi. Ovo ustvari i nije licitacija. Klasična zatvorena ponuda. Licitacija je kad se cena 'tera' i nadmećeš sa drugima. Opet kazem da je lepa sansa za one koji imaju da izdvoje vecu svotu.
 
ovo će biti teško nameštanje ,naravno gde još ima lepih komada za licitaciju,kome treba pašnjaci,livade ostrva,ćoškovi .trouglovi 2 reda uz put itd.
 
Nazad
Vrh