savopunck
Banned
Šta je bre ,nema ga.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam imao slucaj da zemlju za koji imam ugovor o zakupu bude prodata 10 hektara u komadu, pa smo sa novim vlasnikom menjali njemu taj u komadu koji je u sklopu od 50 hektara sto je isto njegovo vlasnistvo dobio oko salasa 9 hektara iz tri dela.Ja zadvoljan on zadovoljanA mene su zvali iz opstine da potpisem aneks ugovora. Vlasnik se uknjizio na parcelu i u fazonu nije vise drzavno pravimo raskid ugovora...
Kod nas je zakazana elektronska licitacija za 24.12.Videcemo kako ce to biti.Jel bila negde licitacija u novom elektronsko obliku?
Ajde bas objavi kad budes znao kakva je procedura.Kod nas je zakazana elektronska licitacija za 24.12.Videcemo kako ce to biti.
Klasicna licitacija zatvorenom ponudom.Sad sam pogledao. Jako interesantno. Možeš dati jednu ponudu. Ako je najveća uzimas. Nemas pravo više ponuda. To je sistem kao sa kovertom i jednom ponudjenom cenom.