Izdavanje državne zemlje u zakup

To svake godine tako stoji pa kad do sad niko nije tesko da ce i sad uraditi :)

Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk
 
Jel zna neko kad se podnosi zahtev za prava preceg zakupa za 2020/2021?

Sent from my SM-G950F using Tapatalk
 
Kolege, jel su usli stocari kod vas po prava preceg zakupa na osnovu stoke..Jel predao neko od vas da dobije na osnovu stoke?
 
Ja imam sve papire od stoke ali nisam predao za zemlju nit cu predati.
Kod mene nema ko da dobije na osnovu stoke.
 
Kod nas su, oni bliže vatri, "uzurpirali" njive. Doduše nisu obradili niti posejali (ali zato što je uglavnom bila pšenica posejana pa ne mogu opet) ali su zato prskali totalom njive. Što je i ok! Podržavam! Ali brate mili što onda ne kažu svima: Ej ti ćeš dobiti vrv tu i tu parcelu. Da se rešite korova lakše i kvalitetnije uđite i prskajte! Ali ne. To se ćuti, kao kasni program, ne znaju, ma .ičke materine.... Ustvari se vuku za medalju! A tobože se država stara o toj zemlji koju izdaje.... Jbt, eno gledam jednu parcelu, pa to je botanička bašta. Pilićar je dobio po prioritetu na godinu dana (u komadu 47ha sigurno slučajno, a nama ostavili komadiće, trstike i močvare), izd'o u podzakup (zato je i dobio u komadu parcelu da je može izdat, pa da podmaže gradske oce), tajfuni posejali suncokret, izmuzili zemlju, ovrli i ostavili je na milost i nemilost. Na toj parceli nije sejana pšenica pa već jedno 6 godina.
I da, još nešto. Onih 30% što su svakom stočaru fiknuli (kod nas) jer nema dovoljno zemlje za sve, slučajno su te parcele izostavili proletos na licitaciji na 10 godina... Ali nijedna nije ostala ne obrađena, niti poljočuvar uspeva da uhvati uzurpatora. Kao....
 
Nazad
Vrh