mixer87kac
Član
Pa samo par posotova ranije sam napisao da je otišlo sve po početnoj ceni...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Vukovic je uzeo nekih 25 jutara kazePeskovi, trstici, močvare, slatine...
Послато са SM-J530F помоћу Тапатока
Знам да за те паре нема боље него ти реслови , али ако се потрефи година може да буде и то добро.Peskovi, trstici, močvare, slatine...
Послато са SM-J530F помоћу Тапатока
Tako bi trebalo, ali evo naseg primera, imamo objekat od oko 80 komada, redovno je radio u vek je bilo nesto za utovat u najgorem slucaju je bilo oko 200 kom godisnje, jedne godine dobijem 17 druge 11 trece 16 ha, uvek mi pravilo problem jer vet. insp. kad dolazi na prebrojavanje onda zavede one koji su mali pod prasad i napravi mi sr.nje, a ja registrovan za tov.. onda svadje i ostala prepucavanja i pitam ih 2 pitanja.. sta oni planiraju da u tov ubacim tovljenika ili prase.. a drugo kako se racuna broj hektara, onda dobijem odgovor da nisam merodavan ja da to pitam... na kraju dobio 0,2 ha jer su odbili kojekakve njive. od onda ni ne tovimo, i mnooogo mi je lepse u zivotu.Мени су рекли да право пречег на свиње, се добија на товљенике који су предати кланици, тј имате кланичне листе.
Рачуна се тако да је витна тежина свиња, тј. условно грло носи 0.4 хектара...
Сад у пракси би требало да функционише да нпр неко је продао 100 комада тежине 100 кг, то кад се помножи има се тежина од 10000 кг, кад се подели са 500 (условним грлом) добије се коефицијент од 20 и то кад се помножи са 0.4 ха, имате 8 ха права да добијете.
Наравно земља у власништву се одбија и земња повезаних лица.