Izdavanje državne zemlje u zakup

Zbog zalbi cujem da je moguce(nije sigurno) da ce licitacija da se ponovi za neka sela,ili bar odredjene parcele,razlog zbog ovih koji licitiraju sa vise gazdinstava pa posle odustaju i uzimaju po najnizoj ponudjenoj ceni.

Sve je to legitimno i legalno. Nema osnova da se srusi cela licitacija.

Послато са SM-J530F помоћу Тапатока

U Srbiji :D ?,eee stvasta je kod nas moguce,videcemo,nista to nije sigurno naravno.Meni licno npr ne znaci nista hoce li ponoviti jednom ili deset puta,ali nekima definitvno bi mozda pomoglo inace se ne bi zalili.

U tebi moze da zabrani da odustaneš i odrekneš se depozita?
Ako su obe ponude ispravne nema tu rušenja

XD,de sta ste se uplasili,ja sam samo tako cuo,ako su mene slagali,ja lazem vas.Kako bude bice,nekome nikad nece biti dosta zemlje,neko ne moze ni do hektara da dodje od takvih,jbg ....

Zbog zalbi cujem da je moguce(nije sigurno) da ce licitacija da se ponovi za neka sela,ili bar odredjene parcele,razlog zbog ovih koji licitiraju sa vise gazdinstava pa posle odustaju i uzimaju po najnizoj ponudjenoj ceni.
To je nemoguce.Taj koji daje najjacu cenu i odustane gubi depozit. Depozit se samo vraca ako imas nizu cenu.
Mi smo sad dali ponude za par parcela, i svuda smo stavili duplu cenu od pocetne negde i jace, ali depozit od 50% ukupne cene vraca se ako neko daje bolju ponudu od tebe, eto toliko samo.

XD,de sta ste se uplasili,ja sam samo tako cuo,ako su mene slagali,ja lazem vas.Kako bude bice,nekome nikad nece biti dosta zemlje,neko ne moze ni do hektara da dodje od takvih,jbg ....
Kad ste se usrali Veresa. Sad ti je bila sansa. Platiš pa se klatiš.Ko ti je mogao uzeti ako platiš više? Svi se pravite pametni.

Dobro pitanje,cene su otisle u nebesa,50+ hiljada je postalo maltene normalno za hektar dati,i to u ratarstvu,vecinom su sve jaki farmeri te cene nagurali,mogu,ne krivim ja njih ali to unisti male farmere koji bi da dodju do bar par hektara zemlje...Veliki je rizik za nekog ko nema svoje zemlje puno da uzme prve hektare zakupa drzavne po jakoj ceni,ne daj boze susna godina i njega ni da ima drvo da bere novac nece spasiti.Lepo bi bilo od drzave da je izasla mladima u susret koji imaju volje da rade,mladima,npr do 30 godina da su dali po 5 hektara po pocetnoj ceni ili cak i nesto vecoj 20-30% od iste,mnogi bi to mogli prihvatiti.

To sto ti pricas je socijalna pravda ali je ulivom kapitalizma napustena. Sada je logika da veliki postanu jos jaci a mali da propadnu da bi im bili vozaci. Sta ce biti kada svega par igraca ostane u svakom selu? Verovatno revolucija pa hajde Jovo na novo.

Sta je zarada kada daju za zakup 50000 i vise.

Послато са SM-N970F помоћу Тапатока

A koliko treba da rodi da bi bila ta zarada

Послато са moto e5 play помоћу Тапатока

Nazad
Vrh