Dao si dobar predlog, niko nikom ne brani da proba stocarstvo i obogati se.Sto ne zapatis jedno 20 krava? Ili jedno 50-100 ovaca? Postaces i ti tajfun, pa ce ti drugi zaviditi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dao si dobar predlog, niko nikom ne brani da proba stocarstvo i obogati se.Sto ne zapatis jedno 20 krava? Ili jedno 50-100 ovaca? Postaces i ti tajfun, pa ce ti drugi zaviditi.
Ja se bavim stocarstvom, i slazem sa sa onim sto @matic kaze, zato sam i dao ovakav predlog. Pogledajte onaj intervju maseg clana koji je u temu o ovcarstvu, da vidite sta kaze. Dok su samo ratari grabili zemlju bilo je ko njoka stocare neka muzu krave i ciste stale mi cemo da radimo zemlju. Sad kad stocari uzimaju zemlju sad je ej oni su tajkuni ovo ono, a svi mi stocari bi najradije da se otarasimo stoke i da sad preko zime mi je jedina briga temp na centralnom grejanju.
Ovo je realno najbolji predlog,ko jebe hiperprodukciju,tele bi bilo 20 evra,mleko 1 dinar,svinje 6-7 dinara kg.Sve bi to prodali Vatikanu i San Marinu,oni uopste nemaju stocarstvo...Samo zaokružena proizvodnja je rešenje-1j zemlje,jedno grlo i onda bi bilo poštenije i mislim da bi bilo više sloge jer bi svi bili u istim govnima.
Vices mali si,a vozis lexiona.Šta je pisac hteo reći a ovim psotom.
Kao po obicaju lutepas!Lexioni od 20godina starosti su bas bogastvo,ipak su kompleksi neizlečivi.
Cekaj,ako se secam ti si meni rekao,da se ja tebi ne obracam?Gledaj u svoje dvoriste,a ne u tuđe.Nema potrebe za dizanjem glasa i vikanjem znam da udaras pesnicama po monitoru i tastaturi,a to ti je po zdravlje loše.
Sto ne zapatis jedno 20 krava? Ili jedno 50-100 ovaca? Postaces i ti tajfun, pa ce ti drugi zaviditi.