Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ni jedan jedini ar ne radim a da ne placam zakup unapred i da nemam ugovor.Nisam u ljubavi sa trenutnom opstinskom vlasti pa zato se sa tim nisam igrao.Pa ti, umesto što ovuda dereš tastaturu, bolje da zoveš poljočuvare i obriješ se i očešljaš za slikanje.
Kad smo vec kod brijanja rekao bih da ti treba da se obrijes.Ne idu petokraka i brada zajedno.Tebi su jadnice drazi svabe i domaci uzurpatori drzavne zemlje od dela sopstvenog naroda koji nazivas kulacima.Pa ti, umesto što ovuda dereš tastaturu, bolje da zoveš poljočuvare i obriješ se i očešljaš za slikanje.
Nije drzava neka imaginarna licnost koja eto postoji i treba da radi po nahodjenju.
Drzava su gradjani ove zemlje koji su se generacijama borili, izgubili krvi i krvi da bi zadrzali ovu zemlju. I sta onda treba neko iz Bg da gazduje i komanduje iz solitera ?
Nikako da se javi neko od članova iz Rume, za recept
Pa nece ti je niko dati ako je sam ne otmes.Meni ne dozvoljavaju ni hektar da uzmem. U sta se pretvorilo sve ovo uzas.
Da li je posteno otici na licitaciju, izlcitirati, platiti unapred izlicitiranu cenu i raditi drzavnu zemlju??? Jeste?? Da znas da tako radi 99% posto ljudi. Tvoj post je bezobrazan jer vredja vecinu. Pojedinaca ce uvek biti, ali nemoj stavljati sve u isti kos.U uuu ne mogu dabse nacudin cudu. Mnogo ste drcni da bi shvatili da ne moze vise kao sto je bilo.Sve me dovodite do razmisljanja
- - - - - - - - - -
Pa viste do sada radili tu drzavnu zemlju po sistemu ko ima jacu pesnicu veci pajser i dtrica u opstini.Iz postova se moze zakljuciti da je vazelo nepisano pravilo zakaci plug i opi dok ti je volja.Ocete u evropu pa stim moracete u zakonske okvire da svoje ponazanje uvedete.Al ste se navukli na drzavu,daj zemlju daj za istu sub(po mogucnosti sto vece) i sve je potamane.Bese lepo ako se ne varam bese.
- - - - - - - - - -
Pa viste do sada radili tu drzavnu zemlju po sistemu ko ima jacu pesnicu veci pajser i dtrica u opstini.Iz postova se moze zakljuciti da je vazelo nepisano pravilo zakaci plug i opi dok ti je volja.Ocete u evropu pa stim moracete u zakonske okvire da svoje ponazanje uvedete.Al ste se navukli na drzavu,daj zemlju daj za istu sub(po mogucnosti sto vece) i sve je potamane.Bese lepo ako se ne varam bese.
Gledam da ne komentarisem tvoje postove, ali ne bavis se istinom. Prvo i ja pripadam tim desetinama ljudi koji ZAKUPLJUJU drzavno zemljiste. Ove godine 13 ha.Tebe nisam video ni na jednoj licitaciji za ovih desetak godina koliko se drzavna zemlja izdaje, tako da nisi ni mogao da je dobijes. Za sve ove godine ko god je izlazio na licitaciju nesto je i dobio. Nekad vise ili manje ha, ili po visoj ili nizoj ceni, ali ako ne izadjes na licitaciju niko ti je nece doneti na kucni prag.Kao što si i napisao Država su građani ove Države ali svi građani pa bi po nekom pravilu trebala da se podeli tim istim građanima a ne nekolicini ( par desetina ljudi)