mindjušar
Član
Drugari,zna li neko kako je prošla licitacija u opštini Plandište ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Znaci pocetna je 24000 po Ha kolko sam razumeo,nije to mnogo onda.Kažu da je 50% zemlje otišlo po početnoj a 50% po duploj od početne tj oko 24000 po ha. Tako sam čuo za prvi dan liciticaji.Javiće se Cici sa boljim inf.
a ne magarca kao što si ........ dovrši kolega uzrečicu kad si već počeoPa,sad,ovo bi moglo i konja da uvredi
Glad za zemljom je neosporan, al to sve zavisi koliko je covek organizovan, jedan padincanin radi zemlju u Pozarevac-Svilajenac, taj je bas organizovan! a njegove kolege i sugradjani sa torpedom7506 i dvobraznim imt757 u stanju su ici i do 50km u precniku za parcetom zemlje...po ovom se moze i zakljuciti koliko su spremni da nabiju cenu!Nego kolega , vi ili neko drugi , kolko daleko od kuće uzimate zemlju ako se pojavi ?
Pa kakva je ta zemlja kad je tako jeftina?Ne,oko 12000 je početna. Tako mi javio drugar.
To je zemlja 4.5.6.klase i uglavnom se radi o tablama od minimum 5,6h do 40-50h,ima i vecih parcela ali maksimalno po gazdinstvu je 50h.Nema te vi u Dolovu takav tip ritske crnice,kod vas je peskovito vise zastupljeno zbog deliblatske pescare..Pa kakva je ta zemlja kad je tako jeftina?
Glad za zemljom je neosporan, al to sve zavisi koliko je covek organizovan, jedan padincanin radi zemlju u Pozarevac-Svilajenac, taj je bas organizovan! a njegove kolege i sugradjani sa torpedom7506 i dvobraznim imt757 u stanju su ici i do 50km u precniku za parcetom zemlje...po ovom se moze i zakljuciti koliko su spremni da nabiju cenu!
Klasični politički poeni,nešto se ne sećam takve brižnosti i reakcije kada je bio u pitanju gosn.Jerković i ostale belosvetske lopuže koje su prodefilovale unazad svih ovih godina,možda će zvučati demagoški ali za vreme Miloševića su jedino kako-tako funkcionisala sva preduzeća i kombinati,onda su nastupili lokalni đilkoši sa otimačinom koji sada glume jadna nevinašca i tobože bore se za našu decu kao lokal patriote,hvala lepo,brinite vi za vašu decu i manje se zadužujte...
Sa 2000ha i vise njegova deca nemaju buducnost???Pa koga ovaj viskovic ovde farba,a ko ga je terao da ulazi u kolo sa djavolom(dzombom)pa mu sada drzava kriva sto iz tog kola nema povratka.Lepo mu je bilo kada je doticni "uzimao" zemlju po Kulskoj opstini i davao njemu da je radi u podzakup!
Nije jeftina uopšte,moraš u opremi imati i gumeni čamac +pentu,a za 1221 je 3 brazde puna kapa, a i ta cena je početna obično ode za duplo i to sa dogovorom a kod nas je još gora (u selu) ali kada proradi inat i dodju sa strane onda se nabija do 50+ hiljada,trebao si doći prošle i pretprošle (pogotovo) u taj deo atara (pišem za moje selo)gde je državna zemlja pa da vidiš šta su kukuruzi rekord bio 1 tona po ha.Pa kakva je ta zemlja kad je tako jeftina?