Izdavanje državne zemlje u zakup

Kažu da je 50% zemlje otišlo po početnoj a 50% po duploj od početne tj oko 24000 po ha. Tako sam čuo za prvi dan liciticaji.Javiće se Cici sa boljim inf.

Nego kolega , vi ili neko drugi , kolko daleko od kuće uzimate zemlju ako se pojavi ?
Glad za zemljom je neosporan, al to sve zavisi koliko je covek organizovan, jedan padincanin radi zemlju u Pozarevac-Svilajenac, taj je bas organizovan! a njegove kolege i sugradjani sa torpedom7506 i dvobraznim imt757 u stanju su ici i do 50km u precniku za parcetom zemlje...po ovom se moze i zakljuciti koliko su spremni da nabiju cenu!

Glad za zemljom je neosporan, al to sve zavisi koliko je covek organizovan, jedan padincanin radi zemlju u Pozarevac-Svilajenac, taj je bas organizovan! a njegove kolege i sugradjani sa torpedom7506 i dvobraznim imt757 u stanju su ici i do 50km u precniku za parcetom zemlje...po ovom se moze i zakljuciti koliko su spremni da nabiju cenu!

Jesu li ovi što navodiš članovi na ovom forumu ?

Klasični politički poeni,nešto se ne sećam takve brižnosti i reakcije kada je bio u pitanju gosn.Jerković i ostale belosvetske lopuže koje su prodefilovale unazad svih ovih godina,možda će zvučati demagoški ali za vreme Miloševića su jedino kako-tako funkcionisala sva preduzeća i kombinati,onda su nastupili lokalni đilkoši sa otimačinom koji sada glume jadna nevinašca i tobože bore se za našu decu kao lokal patriote,hvala lepo,brinite vi za vašu decu i manje se zadužujte...

Ne znam zasto tako usko gledate na ovaj problem. Ova stvar je mnogo ozbiljniji od Viskovica i bilo koga drugog. Jasno je meni da u svuda bude po neki jaci poljoprivrednik, tajkuncic, koji radi ogromnu zemlju, ali ovaj put treba da se dignu svi koji misle da ostanu u Vojvodini i Srbiji da zive. Njihovi planovi su mnogo gori nego sto mozete i da zamislite.

Pa kakva je ta zemlja kad je tako jeftina?
Nije jeftina uopšte,moraš u opremi imati i gumeni čamac +pentu,a za 1221 je 3 brazde puna kapa, a i ta cena je početna obično ode za duplo i to sa dogovorom a kod nas je još gora (u selu) ali kada proradi inat i dodju sa strane onda se nabija do 50+ hiljada,trebao si doći prošle i pretprošle (pogotovo) u taj deo atara (pišem za moje selo)gde je državna zemlja pa da vidiš šta su kukuruzi rekord bio 1 tona po ha.

Nazad
Vrh