Ivermektin kao lek protiv korone

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vakcine su pobile vise ljudi nego svi ratovi koji su vodjeni od postanka sveta.Samo crne rase bi bilo 1-2 milijarde vise da ih nisu potamanili.lek za kancer je odavno pronadjen i ima vise nacina lecenja.U prirodi sve postoji samo sto ta ucenja vise ne postoje i zabranjena su.Zvanicna medicina postoji 100-120 godina,nikog nije izlecila,odrzava ga u zivotu i uzima mu pare.Resenja su odavno pronadjena i ima ko zna ali je zabranjeno takvo lecenje jer je ucinkovito.Kanceri tj. tumori kao isve ostale bolesti su posledica pada imuniteta.Treba znati kako se imunitet podize i cime.To svakako nije zvanicna lazna medicina.Svi virusi su mrtva tvar i kao takvi se ne mogu razmnozavati.samim tim nisu ni zarazni.problem kod 'VIRUSA" je taj sto se ljudima nacrta nesto sa kojekavim pipcima sto nema veze sa mozgom jer ni jedan virus nikada nije uslikan ili snimljen ni najsavremenijim optickim mikroskopima zato sto je opet kazem mrtva tvar.Drugim recima kada nesto pojedemo ili popijemo a danas i kada udisemo te otrove okolo nas nase celije reaguju tako sto se oslobadjaju celijskog otrova.Taj celijski otpad je ustvari ono sto oni nazivaju "virusima".Posto se ne razmnozava nego se ajd da kazemo replicira najcesce prostim delenjem taj celijski otpad brzo napreduje i nakuplja se u filterima kao sto su grlo,sinusi,krajnici i najveci filer Jetra.Zbog toga brzo nastaje pad imuniteta jer se treba ocistiti od naglo nagomilanog otpada u filterima.Zvanicna medicina ne daje resenja za uzroke i poslecice nego samo za simptome.Sve bolesti su posledica pada imuniteta a na tome farmakomafija zaradjuje enormna bogatstva a usput i bez ispaljenog metka se resava idiota koji im veruju.Lekovi postoje oduvek kao i lekari medjutim danasnji doktori ne lece nego ubijaju natenane.Razlika izmedju lekara i doktora je ogromna a ko bi rekao i pomislio da to nije isto.A nije

КОВИД ГЕНОЦИД – КОНАЧНО РАСКРИВЕН!

Такозвана „пандемија“ никада није била о вирусу. Била је о моћи. Новац. Потпуној контроли.

Од самог почетка, све што су нам говорили била је лаж:

• Вирус – вештачки створен у лабораторији, намерно пуштен да изазове панику.
  • Локдауни – осмишљени да униште мала предузећа, изолују становништво и сломе дух људи.
  • „Стручњаци“ – купљени и плаћени, гурали су смртоносне експерименталне ињекције, ућуткујући сваког ко их је доводио у питање.
  • Медији – покретали пропагандну машину, прикривали нежељене ефекте, цензурисали узбуњиваче и жигосали истину као „дезинформацију“.
  • Вакцине – нису биле „сигурне и ефикасне“, већ биолошко оружје дизајнирано да убија, осакаћује и стерилише милионе.
Знали су за ризике. Знали су за последице. Знали су да су ове експерименталне ињекције темпирана бомба.

Па ипак, наставили су да их намећу.

Јер овде се никада није радило о здрављу – већ о покоравању. О тоталној контроли. О проређивању становништва.

Али Трамп више не игра игре.

Сваки од ових злочинаца ће се суочити са гневом нације која се коначно пробудила.

https://srbin.info/drustvo/najnovija-vest-smrtna-kazna-u-igri-za-zlocine-protiv-mrna/

Vakcine su pobile vise ljudi na svetu nego svi ratovi sto su vodjeni od postanka sveta.Od nastanka prve vakcine iz gnoja krava 1806 mislim godine koja je davana ljudima nastao je daunov simptom kao posledica.Da ne pisem dalje sta sve danas se u njih stavlja i sta sve prouzrokuju.....

Pa razmisli zasto se namerno pise pelcovanje.I sta se to pelcuje i ko se to pelcuje.Naravno,ne svojom voljom.Jednom ne tako davno jedan jesa je napisao:Dajte mi medije i od jednog naroda napravicu krdo stoke iliti svinja.

I otad se broj stanovnika smanjio za koliko?
Zasto pisu pelcovanje ,i na koje trostruko pelcovanje misli?
Evo,javi se prvi prozapadnjački orijentisan.I koji još uvek misli da je u pravu da to nije bio korona cirkus i velika propagana sa širenjem ogromnog straha.Danas eto,normalno umiru ljudi od sezonskog gripa ako im se iskomplikuje situacija.

I jos jedna stvar Ni jedan virus nije zarazan,zato sto je mrtva tvar i ne razmnozava se.Sve ono sto su vas ucili u skolama je laz kao i zvanicna medicina koja postoji 100-120godina.To sto nazivaju virusima je celijski otpad koji brzo napreduje tako sto se replicira uglavnom prostim delenjemi kao takav brzo se nakuplja u filterima pri cemu organizmu naglo pada imunitet.Znaci poenta je podici imunitet sto zvanicna medicina ne daje i ne pruza.Zato i pise kod prvog pelcovanja simptomi Side jer je i sida 80-tih godina tretirana kao pad imuniteta,sto i jeste.

I jos jedna stvar Ni jedan virus nije zarazan,zato sto je mrtva tvar i ne razmnozava se.Sve ono sto su vas ucili u skolama je laz kao i zvanicna medicina koja postoji 100-120godina
E ovo je posteno sa tvoje strane ,i logicno . Jedini ispravan odgovor , kao komentar onog novinskog starog natpisa . Slijedi da je skoro cijela medicinska doktrina pogresna . To je jidini logican zakljucak tog teksta i istrazivanja. Dobar zakljucak i objasnjenje .
Glupo i pogresno dabome , ali posteno pojasnjenje

Ja ti kazem kako jeste a ti veruj u sta hoces.Svako ima stvar izbora.Ja za sebe mogu da kazem da sam proucavao i uverio se u to kao i da je moja struka isto tako laz kao i sve ostale.Vrtimo se u matriksu lazi i nametnutih vrednosti.A jedino sto parama nemozes kupiti je pamet koju ili imas ili je nemas,trece nema.A mozes imati 10 fakulteta a da pameti nema.A ko ima pamet sigurno ga nece drugi oblaciti,hraniti i leciti.Jer ce to sam sve uraditi.Sustina.................

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh