putin
Član
То ти је да знаш ко су ако икад добију неку власт или моћ,да знаш шта те чека.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Druze ovo je tema o koroni i o posledicama trovanja iz vazduha a nije tema o narkomaniji .DALI TI ZNAS MILOJICE KOJE SU POSLEDICE KORISCENJA TESKIH DROGA 20 ILI VISE GODINA Poznavao sam neke momke koji su koristili heroin mozda 5 do 10 godina ali nikako vise od 10 godina i vise od polovine je na novom groblju a oni ostali neki su poginuli u saobracajkama neki zavrsili od drugih bolesti kao posledice drogiranja a mozdane celije su sprzene totalno a sto se tice kokaina poznavao sam coveka /citaj pazljivo ovo sto pisem /poznavao sam coveka koji je smrkao kokain 9 godina i u njegovoj 38 godini posledice su sledece ZAVRSIO JE U LUDNICI U STRANOJ DRZAVI poceo je da halucinira i umisljao da ga prati policija .Izgledao je sa 38 godina kao da ima 65 a mozdane celije ubijene totalno. npr mi sedimo u kaficu a on ne moze duze od 10 minuta i to je mnogo i ode da seta pa se vrati pa sedne 2 do 3 minuta pa opet seta zatim ne moze da spava pije najace tablete za spavanje i ne moze da sastavi vise od 2,5 sati spavanja u cugu a posto se skinuo sa kokaina uteha mu je pivo i to konzumira intenzivno. Kada neko za stolom prica i zavrsi i pocne drugi da drzi slovo on i dalje zapanjeno gleda u ovog prvog I NE TREPCE JER SU OCNI ZIVCI UMRTVLJENI SKROZ .Pricao nam je da je doziveo erektilnu disfunkciju i da je mrtav covek sto se tice potencije a ovo je covek koji je smrkao 9 godina a ovde imamo slucaj koriscenja istog minimum 20 godina .20 godina pusenja ostavlja ozbiljne posledice na celo telo, alkohol jos vece a sta ostavlja koriscenje teskih droga vise od 20 godina to ne mogu ni da zamislim . A zasto kazem vise od 20 godina konzumacije teskih droga jer da bi uhapsio predsednika drzave bez dana radnog staza pod zapadnom komandom tu ne trebaju muda tu treba da si dobro nadrogiran i da si dobro oduzet od tih supstancijer samo tako mozes da funkcionisesNe znam zašto kačim baš ovde , verujem da ima nekih dodirnih elemenata , prosto sam morao negde a svako neka prosudi da li će gledati ili ne , pokušajte da stavite po strani predrasude ili činjenice koje znate o ovom čoveku i ispratite priču o zdravlju i sudbini koja ga je zadesila a poučna je . . .
Od cega zivi uopste taj covek...placamo ga i dalje mi...neka ne vladina organizacija...ili se toliko nafatirao ta se obezbedio za zivota
Jel to važi i za ove sto kucaju ko navijeni ?..............................
Kad te narkoman uvati u pricu bolje da se obesis nego da ga sluzas.Pricaju kao navijeni.
Preleteo sam preko klipa ali u jednom delu narkoman govori kako je on vise paznje polkanjao svom automobilu nego sebi i svom zdravlju i tu se potrudio da malo izbaci neku zivotnu filozofiju da malo isprosipa zivotne mudrosti i da bude simpatican.Ceda zivi na nasoj grbaci, vuckov covek.Jos jedan njegov klovn i dupelizac.
Kad te narkoman uvati u pricu bolje da se obesis nego da ga sluzas.Pricaju kao navijeni.
Nema on pedigre za velika dela medjutim kada su Amerikanci trazili posle bombardovanja sluge i poslusnike njima nije bilo bitno dali je kvalitetan ili skolovan njima je bilo bitno da nadju sto vise fukara koji ce svesno da rade protiv svog naroda i zemlje i uspeli su potpuno u tome. Sve su izvrsili sto se od njih trazilo najebao je narod a najgore fekalije su debelo profitiraleCekaj zar nije cedica propagirao zdrav zivot, teretanu, planinarenje, skijanje i odjednom istrulio ceda?
Ako si mislio na vakcine njih su proizvodili ( a i zagovarali ) i Rusi i Kinezi..............
Sto se tice same teme sada su i najveci pobornici i zagovornici nove Americke medicine .........