Pa nije baš tako....
Pogotovo za nas "seljake"...
"U ruke" a ne "u glavu", da se razumemo...
A evo, "zbog radi čega"....
Post Expres NE PREUZIMA Pošiljku na adresi stanovanja u većini sela, i NE ISPORUČUJE Pošiljku tipa Danas za Sutra ako naseljeno mesto u kome živite nije na njihovom "spisku podržanih", već, ako je, recimo, npr, danas Ponedeljak, a Pošiljku Vam je poslao neko, ako u Vaše mesto Pošta stiže Petkom, Pošiljku ćete dobiti, što bi Izet rekao, braćo moja mila, tek u Petak, bez obzira jel' Vas tada klao Tuta Bugarin ili ne....
Ili tako, ili da "otprašite" do matične, Vaše područne Pošte i preuzmete Pošiljku...
Više puta osetio na sopstvenoj koži, tako da ako išta naručujem, a Pošiljka treba stići nekom Kurirskom Službom, Danas za Sutra, PostExpres ODMAH otpada, i Pošiljalac, u dogovoru sa mnom, Pošiljku šalje po nekoj Kurirskoj Službi, u mom slučaju BEX, iz jednostavnog i prostog razloga što Kurir, nekom neverovatnom slučajnošću, je veoma savestan i pošten, i sa njim nema nikakvih problema, tipa više naplaćeno ili zivkanje 15 sekundi pre isporuke, pa kao, eto me (malo) sutra u "neko doba"...
Kad mi se piiiiip....
Džaba im jeftinoća kad im je politika Firme takva....
Mislim na Post Expres....
Za gradsko područje iliti neko prigradsko naselje, ili neko veće "selo", ne znam....
ALI OVDE, je tako...