Ishrana tovljenika

Tenutno imaju 2 premixa,vital sa 6%lizina i metioninom i treoninom,ne znam tacno koliko,,,,i futura sa 10% lizina plus metionin,tronin i triptofan,vital je 155 a futura 196. 4% je 200 dinara,ide od 12kg do 30kg,ja polucim sa milkivitom 7,5% i dajem ga do 13,14 kg i posle prelazim na ovaj od 4%.

landras,f1,pietren,durok, i nesto s hemsirom Da se javim nakon nekog vremena....ovako,ove sorte imam na ponudi,pa da vas pitam sto vi mislite koju uzet za tov?pozdrav

Ja sam zadnjih god dana hranio sa Sano premiumom i prezadovoljan sam, al mi je prodavac kad sam pocinjao drugu tiru da tovim preporucio Proteinkin D II forte i ja uzmem i sano i proteinku i u dva razlicita boksa davao razlicitu hranu cisto da uporedim, i nema razlike danas sam predao obe ture koje su bile slicne kilaze ova koju sam hranio proteinkom je bila laksa za 5 kg ukupno sto nije lose, kad se uzme u obzir cena.

Ja ubacujem 10% i jedu ga baš dobro. Svarljvost je diskutabilna jer da bi bila potpuna on mora da bude fino samleven, ali je teško samleti ga i na krupno. Nekada je ovas bio glavni sastojak koncentrata za prasad, tako da tu nema zime.

Zašto ne koristiš sojinu pogaču, jeftinija je a ima i ulja kada ga već dodaješ.

- - - - - - - - - -

Ja koristim soja produkt pogaču. Radili smo neke analize i imala je 42,3% proteina, ostalo je manje više bilo kao na deklaraciji.

Koristim i pogacu al trenutno imam soj sacmu,posto je ta pogaca.

- - - - - - - - - -

Ja sam zadnjih god dana hranio sa Sano premiumom i prezadovoljan sam, al mi je prodavac kad sam pocinjao drugu tiru da tovim preporucio Proteinkin D II forte i ja uzmem i sano i proteinku i u dva razlicita boksa davao razlicitu hranu cisto da uporedim, i nema razlike danas sam predao obe ture koje su bile slicne kilaze ova koju sam hranio proteinkom je bila laksa za 5 kg ukupno sto nije lose, kad se uzme u obzir cena.
Proteinka je pocela ozbiljno sad da radi,i premixi su im dobri,10% za prasad znam da je odlican,posto je taj konc sto si davao i koliko ga ide?

Pogača je 73 din sa PDV franko dvorište. Tebi bi bila sigurno jeftinija.

Nisu samo proteini bitni,treba voditi racuna i o energetskoj vrednosti hrane.To je jako bitno u ranoj fazi tova i u prelaznim vremenskim periodima

Nazad
Vrh