Ishrana tovljenika

Da se i ja napokon opet javim.hvala svima na savjetima...ovako odlucio sam da cu kupovati gebi hranu za tov svinja,znaci gotovu smjesu,peletirana je hrana...da li je puno 70 km za sto kg te hrane...?i jel postoji mogucnost da npr.prva tri mjeseca hranim sa gebi a zavrsna dva sa nekom jeftinijom hranom...s tim da sam racunao da ih hranim po 2.5 kg hrane dnevno... te gotove..usput imam djeteline lucerke i naravno kucnog otpada....sto mislite?

Kood mene je gotova hrana 30 dinara,znaci oko pola marke?Mislim prijatelju da je to malo skupo.

NIje skupo,to je ta cena.
Ratar, koja gotova hrana je kod tebe 30 dinara?KOji gebijev program.Jedino Ozzy ako mozes da dobijes po 30 dinara,16% proteina za svinje od 25-60 kg.
Ili mozda hranis prascice sa 12% proteina :--))

70 Bosanskih marak ili 4200 dinara je cena gebijeve energofeed hrane,tzv energotov 1 sa 16% proteina,za svinje od 25-60 kg.To je Gebijev prvi i najkvalitetniji program.
Crveno plave vrece.

Trenutna cijena je 60 km....crv.plave vrece bas tako...sto mislite jel moze biti 400 kg takve hrane za utovit svinju od 30 kg do 150 ca.od sestog do kraja jedanestog mjeseca...tj.nekih 160-170 dana (naravno uz tu hranu jos i nesto domace mjesavine zitarica sa premiksom,i da li mogu mijesat to zajedno sa gebi ili da prvo idem sa gebi a kasnije sa domacom...?)

Trenutna cijena je 60 km....crv.plave vrece bas tako...sto mislite jel moze biti 400 kg takve hrane za utovit svinju od 30 kg do 150 ca.od sestog do kraja jedanestog mjeseca...tj.nekih 160-170 dana (naravno uz tu hranu jos i nesto domace mjesavine zitarica sa premiksom,i da li mogu mijesat to zajedno sa gebi ili da prvo idem sa gebi a kasnije sa domacom...?)
miki83 vec dva meseca nas davis sa istim pitanjima oko tri komada svinja koje mislis da utovis. Ja sam prvi imao strpljenja da te saslusam i objasnim neke stvari koje ti nisu bile jasne. Sad vidim da nas malo zaj.....

E jebiga sada....samo sam trazio vase savjete da mi pomognete,trazio sam konkretan odgovor...al eto ispada da sam dosadan....sto nisam namjeravao uopste jer sam stvarno nov u svemu tome....

Stigla josera,ko nije probao neka proba ,sad jos i jeftinija,ja juce uzeo 4% koji ide od 12kg pa do 30,sve ostale cetvorke idu tek od 20kg I 3% futura,mozda i jedini premix na trzistu sa 4aminokiseline,ustedecete soj sacmu i ubrzati prirast,premix za svaku preporuku.

Pa zanima me kompletna ishrana sa ovim premixima,inace ja vec 4-5 godina koristim Sano program,ali uvek sam voljan da isprobam nesto novo,jes da se ponekad za...bem ali nema veze,kazu covek uci dok je ziv.

Nazad
Vrh