Miloš D.T
Član
Ja stavljam zakiseljivač stalno svinjama u hranu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
100gr na 100 kila hrane od zalucenja pa do klanja u svako mesanje.mazalo121 koliko mravlja kiseline stavljas u % na 100kg koncentrata do 30,60 i 100kg tezine tovljenika
Da se i ja napokon opet javim.hvala svima na savjetima...ovako odlucio sam da cu kupovati gebi hranu za tov svinja,znaci gotovu smjesu,peletirana je hrana...da li je puno 70 km za sto kg te hrane...?i jel postoji mogucnost da npr.prva tri mjeseca hranim sa gebi a zavrsna dva sa nekom jeftinijom hranom...s tim da sam racunao da ih hranim po 2.5 kg hrane dnevno... te gotove..usput imam djeteline lucerke i naravno kucnog otpada....sto mislite?
Kood mene je gotova hrana 30 dinara,znaci oko pola marke?Mislim prijatelju da je to malo skupo.
miki83 vec dva meseca nas davis sa istim pitanjima oko tri komada svinja koje mislis da utovis. Ja sam prvi imao strpljenja da te saslusam i objasnim neke stvari koje ti nisu bile jasne. Sad vidim da nas malo zaj.....Trenutna cijena je 60 km....crv.plave vrece bas tako...sto mislite jel moze biti 400 kg takve hrane za utovit svinju od 30 kg do 150 ca.od sestog do kraja jedanestog mjeseca...tj.nekih 160-170 dana (naravno uz tu hranu jos i nesto domace mjesavine zitarica sa premiksom,i da li mogu mijesat to zajedno sa gebi ili da prvo idem sa gebi a kasnije sa domacom...?)
Stigla josera,ko nije probao neka proba ,sad jos i jeftinija,ja juce uzeo 4% koji ide od 12kg pa do 30,sve ostale cetvorke idu tek od 20kg I 3% futura,mozda i jedini premix na trzistu sa 4aminokiseline,ustedecete soj sacmu i ubrzati prirast,premix za svaku preporuku.
Jel to isti nemacki proizvodjac koji proizvodi i hranu za pse? .
Pitao sam zato sto kazu da im je hrana za pse dobra, onda su verovatno i premiksi za svinje dobri .Da,ali ovi sto uvoze premix ne uvoze hranu za pse.