Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Treba odvadjati svaki put toliku sirinu po celoj visini koja se utrosi, ali nema problema cak ni posle vise dana,posto se zatvara posle svakog oduzimanja.Manje kolicine najbolje u nejlonske dzakove ugaziti, jer tu nema gubitaka kao na primer u buretuBas lepo je odradjeno ovo . Pitanje prilikom izuzimanja silaze dali uvek mora da se odvadja odredjeni deo svakoga dana ili ? Moje iskustvo je da sam napravio u buradima od 200 lit i nije se kvarila posto sam skoro svakoga dana uzimao a za duzi period nisam siguran pa pitam .
slobodno kuvaj i hrani još malo prekrupa i malo koncetrat,i obročiš.ušteda u novcu nema bacanja krompira i...Dali neko hranio tovljenike kuvanim sitnim krompirom i kakvi su utisci
Djedov brat je radio za Gavrilović kao mesar i pričao sa su se tovljenici za slaninu zadnji dio tova hranili kuhanim krompirom.Navodno šareni slaninu.Dali neko hranio tovljenike kuvanim sitnim krompirom i kakvi su utisci