Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Oko 6 muza,pa koncetrat(kukuruz=3kg;suncokretova sacma=1kg;psenica+jecam= 1kg; plus kreda u prstima; soja 1jogurt casa; vitaminsko takodje u prstima )Kojim redosledom hranis,odnosno sta im dajes po redu....................
Oko 6 muza,pa koncetrat(kukuruz=3kg;suncokretova sacma=1kg;psenica+jecam= 1kg; plus kreda u prstima; soja 1jogurt casa; vitaminsko takodje u prstima )
onda bala deteline od 15kg na dve krave jedna junica, pa silaza oko 5kg po grlu(silaza je sada dobra) pa posle vode ide taluzovina(ili kukuruzovina kako ko zove) pa oko pola dva muzemo pa detelina isti postupak, pa silaza isto sve, pa voda, pa onda opet taluzovina, i onda slama travljiva....golu slamu nece pa sve da je zlatna....imam i tele koje sam jeeeeedvaa namolio da jede koncetrat ubilo je i serpu i mene samo duvalo fuf fuf a sada pola 6 ujutru cujem samo muuuuuu, pola dva muuuu pola 6uvece muuuuuuu, jede kao grinja![]()
Pozdrav Vojkane.Pre neki dan kad mi veterinar pregledao jednu junicu stara16 meseci do sada nije imala ni jedan estrus,utvrdio da su jajnici katastrofalno mali i da je uzrok toga sto pravim koncentrat od celog klipa ,zato sam postavio pitanje da vidim dali njegova tvrdnja pije vodu.
A koliko ih ti puta muzes dnevno i koliko mleka imas po grlu.Oko 6 muza,pa koncetrat(kukuruz=3kg;suncokretova sacma=1kg;psenica+jecam= 1kg; plus kreda u prstima; soja 1jogurt casa; vitaminsko takodje u prstima )
onda bala deteline od 15kg na dve krave jedna junica, pa silaza oko 5kg po grlu(silaza je sada dobra) pa posle vode ide taluzovina(ili kukuruzovina kako ko zove) pa oko pola dva muzemo pa detelina isti postupak, pa silaza isto sve, pa voda, pa onda opet taluzovina, i onda slama travljiva....golu slamu nece pa sve da je zlatna....imam i tele koje sam jeeeeedvaa namolio da jede koncetrat ubilo je i serpu i mene samo duvalo fuf fuf a sada pola 6 ujutru cujem samo muuuuuu, pola dva muuuu pola 6uvece muuuuuuu, jede kao grinja![]()
Oko 6 muza,pa koncetrat(kukuruz=3kg;suncokretova sacma=1kg;psenica+jecam= 1kg; plus kreda u prstima; soja 1jogurt casa; vitaminsko takodje u prstima )
A da li je dobro davati prvo silazu zbog kiseline??