Institut Zemun Polje & Poljoinfo sa novinarima

Naš omiljeni urednik panonstib je na kraju vidao rane uz pomoć svog kolege urednika peto1...
14j2sjm.jpg
 
2j8xut.jpg


.......................... i uzmeš mali čekić i spojiš ga sa konektorom dijagnostike pa onda velikim čekićem izvršiš precizno podešavanje sofvera :haha:
 
I za kraj jedna zanimljivost. Jedan član foruma...
b4j32p.jpg


Svi su pomislili da želi da pristupi SNS-u, ali nam je kasnije demantovao...
 
Alfa muzjak, a?
I recke se, ne sumnjam, uredno zapisuju?
Ali ako ti je tako lepo.......
 
Mozda mada ne verujem
Ali da se ne bih hvalisao siguran sam.
Kazu kod mene u selu: ako niko za to ne zna - cemu onda?
 
Sta god da je nije u redu,kao nas gotivi a kad treba nema je.
Ko ce znati ovog Raleta mozda je on u nekoj semi sa njom samo nije smeo danas da kaze koja je a i slikao se sa njom...
 
Evo konačno posle malog odmora da se i ja javim u ovoj temi.
Prvo da se zahvalim gospodi sa štanda ZP hibridi što su nas tako ljubazno primili i njihovom predstavniku na Forumu @Raša02.
Za one koji nisu prisustvovali ovom skupu samo da kažem da su mnogo propustili, a najviše upoznavanje i druženje sa virtualnim prijateljima sa Foruma koji su juče bili stvarni.
Koliko vidim na dosta fotografija sam ispao, ali su mi face raličite, a ovaj Peto1 kao da se mumificirao pa mu je faca na svakoj slici ista.Ko ga ne poznaje nije takav u prirodi.Ovaj Rale83 najverovatnije nije čitao novi zakon o bezbednosti saobraćaja da stakla mogu biri zatamnjena samo 25 % i sada ove jadne devojke ne znaju gde on gleda i onda je bolje da pristanu da se slikaju jer su onda "sigurne" da gleda u objektiv fotoaparata.
Ko je ovaj što ide kontra smerom na pokretnim stepenicama.Znam da tako jedino idu Sremci, ali ne mogu ovog da prepoznam.
Primetio sam da i gospodin urednik @Kiš Robert ima neki deformitet na prstu desne ruke.Trebalo bi za savet oko toga da potraži od gospodina @Mityoo, jer koliko se sećam on je imao nekih problema sa prstom pa je naj merodavniji da mu da savet.Bilo je još dosta zgoda i nezgoda, ali za ovaj put toliko!!!
 
Nazad
Vrh