Institut Zemun Polje & Poljoinfo sa novinarima

Samo mi Sandor dao srculence za prilog, da klikcete na srculence kad pogledate, zbog statisike ::namigivanje::

Tako ti je kad nosis duzluke i ne obrises redovno. Oce da ti promakne koji cosak sa ekrana. :ppozdrav:

Ispravljamo grešku! Ma ovaj prilog vredi više od 100 ovih srculenca!

Jelte molicu fino jer je neko za :ppozdrav: da me skinete sdnevnog reda, ili ocete da vas bije maler.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=EtxFt8Nl5ww[/youtube]

Idem ja :ppozdrav:.Ako ima zainteresovanih clanova za odlazak na dan polja neka se jave da im posaljem pozivnicu.

Ima nas zainteresovanih za mesto ulice,cale kaze da zna gde je zemun polje(bio pre 100 godina pa misli da zna :D )
Ako moze neka mala pomoc oko navigacije. :D

Ideš autoputem prema Beogradu.
Na ulazu u Novi Beograd imaš veliku raskrsnicu na kojoj počinje autoput za NS.
Pratiš samo putokaze za NS, i nakon nekih deset kilometara imaš odvajanje levo za ZP institut, koji se nalazi na ulazu u selo sa desne strane.
Prolaziš pored Tempa koji se nalazi na samoj toj velikoj raskrsnici i Metra koje je oko kilometar pre odvajanja za ZP.
To su ti neki "znakovi pored puta".

Evo bas gledam google map,ukucaj Zemun Polje,i vidi se auto put E 75 cim skrenes sa njega nemozes promasiti,nailazis bas pored Instituta.Hteo sam da postavim ovu mapu ali neznam kako.Ako dolazis auto putem iz Sida,iskljucujes se sa njega na novosadski auto put i kako Ti Branko rece posle nekih 5,6 km prolazis pored metro a i jos kilometar dalje iskljucujes se levo sa auto puta za Zemun Polje.Mozes me slobodno nazvati ako bude trebala neka pomoc oko navigacije :ppozdrav:

Nazad
Vrh