jbrtka
Član
Ok Gorane..imt ima plocicu,a gde je na imr u ili torpedu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
sigurno,ali treba ti kartica sa tehnickom ispravnoscu
- - - - - - - - - -
Nece biti problema ako je zadrzao staru instrument tablu,ako je pravljena nova znaci da nema plocice na njoj.Ako je sam turio plocicu vidi se po popnitnama a to je krivicni prekrsaj.Ako je po zakonu mora da ima PUS i atest![]()
neznam,nisam imaoOk Gorane..imt ima plocicu,a gde je na imr u ili torpedu?
nemoguce je da nemaju broj motora i broj na instrument tabliA sta kad menjas motor u traktoru?
Koliko ima traktira da uppste nemaju broj na motoru?
Da ga prekucavas ko nekad GOLFA ?
Gluposti razne
Brat uvezao ANTONIO CARRARO I I'ma problem registrovan u CH sa kabinom bez vrata a kod nas nemoze kaze trebaju vrata da bi dobio tehnicki
Moj 560 novi tip I'ma kabinu od starog 577 I sta sad da ga pretopim
Oj drzavo
Послато са Lenovo A2020a40 уз помоћ Тапатока
od ove godine moraju da budu kamere na tehnickomJa ne vidim nikakav problem ovde. Traktor je bio registrovan i imao je kabinu pre nego što sam ga kupio. Kada sam ga kupio preveo sam na moje ime i registrovao, i onda ga oterao u Padinu. Na dalje imam samo teh. pregled svake godine koji se kod nas radi tako što uslikaš pločicu na motoru, uslikaš pločicu na šasiji i to pošalješ agenciji i oni ti overe papirić i to je to, traktor niko ni ne gleda...
od ove godine moraju da budu kamere na tehnickom
Gde je broj na tabli? Na 539 mislis na onoj plocicinemoguce je da nemaju broj motora i broj na instrument tabli
nemoj posle da bude jbti drzavu,kao onaj sa Davidoviceve grupe sto uskoro ide na robiju
slika iz oglasaGde je broj na tabli? Na 539 mislis na onoj plocici
Robijase sam vozio u firmi pa sam navikao na uniformu
Zar to nije startovanje po hladnom vremenu, a ima I ona mala plocica sa druge straneslika iz oglasa
![]()
Moj poznanik ima Dubravu staru 3 godine,pa ga lane nisu pustili na tehnickom zbog homologacije.Prikolica se proizvodi u K.P.Z. S.Mitrovica,znaci drzava stoji iza njih a praoizvode i prodaju to smece od prikolice bez papiraDo sad je bill sto rece mixer odnesem saobracajne na teh pregled I daju mi kartoncice a ako hocu uzmem polise
Prosle god dosli neki magarci is ns da rade tehnicki u selu, slikali traktore I nisu hteli da mi registruju jednu prikolicu izgubljena saobracajna a otpala plocica ima novu tablicu I onu nalepnicu a kao NE SMEJU I odem u BP I registrujem ju na OBRAZ I BRK!
A inace fasovao sam kazne zbog tudjih zapreznih prikolica I traktora pa se malo bojim
Bem li ga.prodao sam takvo 533 sokocalo jos pre 25god.Posle toga ja i matori uzeli t40,razbio sam glavu u njemu na one ROLL-baroveZar to nije startovanje po hladnom vremenu, a ima I ona mala plocica sa druge strane
Jel to od 1.1.2018. ?
kakve to veze ima,mogao je kabinu da zameni i posle ovog tehnickog.Naravno pod uslovom da majstor to odradi u jednoj kalendarskoj godini,ovaj je vec usao u druguBaš zbog ovog ti savjetujem da odmah odradiš tehnički pregled kako treba da kasnije kad uvedu kamere nemaš problema. Sve što se prije kamera odradi, nitko te ne pita ništa. Razmišljaj bar dva koraka u naprijed.
Pa I ja Sam u firmi imao doli ali hteo sam izbaciti prvu osovinu od tri I prebaciti je napred da bude 13,6m a tri osovine zelene tablice ali ne mozeTo se radi sa dolijem. Nasa zadruga ima 3-4 takve prikolice. Samo je mana doli sa jednom osovinom, zapada kada je mekano ili da prednjicu tovaris manje. Oni ih koriste za teret 30+t sa balama neces zapasti.
Pa to sam i napisao par postova ranije da sam odradio i prevod i tehnički i registraciju pre nego što je otišao u padinu...Baš zbog ovog ti savjetujem da odmah odradiš tehnički pregled kako treba da kasnije kad uvedu kamere nemaš problema. Sve što se prije kamera odradi, nitko te ne pita ništa. Razmišljaj bar dva koraka u naprijed.
Tako su mi rekli na tehnickom,idemo cesto tamo pa uvek ima nesto novo.Kamere su u najavi.Svakako je veoma poštreno a bice jos i gorePa to sam i napisao par postova ranije da sam odradio i prevod i tehnički i registraciju pre nego što je otišao u padinu...
A što se tiče tih kamera namerno sam pitao jel od 1.1.2018. zbog toga što sam pre mesec dana registrovao kamionsku prikolicu na zelene table (prva reg. na zelene table), samo sam poslao papire u agenciju i rekao da stave da je plave boje iako je sad crvena (biće ofarbana u plavo). Za 2 dana dobio tablice i nalepnicu a prikolicu niko nije ni gledao...
Inače radićemo remont te prikolice i biće slika u odgovarajućoj temi...
Послато са GT-I9195 уз помоћ Тапатока