Inovacije na IMT traktorima

Evo od mene inovacije vezano za vrata. U ovakva jutra mi vrata trebaju a poslije podne smetaju. Otvorena klepetaju da vezem zicom nisam pristalica pa je to ovako rijeseno. Jos samo umjesto sarafa da napravim bolcna sa osiguracima radi laksem otkacanja.
62296516999111370320.jpg

02982061419453854953.jpg

85957658255972635944.jpg

WXOB0Sz.jpg

KCB3g5j.jpg

Amortizer je od zadnje sajbe.

Ajmo, znalci... Je li inovacija ili nije, ne znam...

Kolega me zamolio da se raspitam na forumu da li u trube od 558 pasu hidraulicne kocnice od 560 bez ikakvog prepravljanja?

Zna on za kojekakve prepravke kocnica da se diskovi stavljaju kojekakvi ali njega zanima tocno ovo, da li moze ugraditi original kocnice od 560 u svoj 558 i da li sve ide "saraf na saraf"?

Da može i ide sve šraf na šraf a to bi i ti sam trebao da znaš ako si ikako koji put rasklapao.

Rastavljao sam samo na 560 par puta kod komsije i zadnji put mu ugradili federe za vracanje kocionih cilindara i od onda mir. Kolega ima 558 i mehanicke kocnice i kaze da bi ugradio hidraulicne od 560 al ne znamo ni jedan jel se to moze il ne moze. Kod nas 558 rijetka zivotinja i po njima nisam nikad sarafao i ne znam kako kod njega uopce funkcioniraju kocnice. zato imam forum i pitam ljude koji znaju.

Hvala!!

Rastavljao sam samo na 560 par puta kod komsije i zadnji put mu ugradili federe za vracanje kocionih cilindara i od onda mir. Kolega ima 558 i mehanicke kocnice i kaze da bi ugradio hidraulicne od 560 al ne znamo ni jedan jel se to moze il ne moze. Kod nas 558 rijetka zivotinja i po njima nisam nikad sarafao i ne znam kako kod njega uopce funkcioniraju kocnice. zato imam forum i pitam ljude koji znaju.

Hvala!!

iste takve ima i 577 ma svbe isto, na mom 560 niš ne koče oprao ih i kočile jedan dan.
Ali za čudo ne blokiraju masnoće brdo izlazilo kad sam prao.

Najbolje prepraviti na mehanicke.
Kod mene ce u januaru 4 pune godine, i odlicno rade no jedan jedini problem.

Послато са GT-S5570 користећи Тапаток 2

Jel nekom poznato da li se na menjacu od 539 mogu dograditi jos dve brzine kao na 542.Nije da mu fali brzine nego mi je nekad preslab u drugoj a prespor u prvoj.

mozes da stavis ceo menjac od 5 brzina ali moras da menjas i kuciste volana i jos dosta zajebancije ima jeftinije i jednostavnije je da stavis jaci motor nprM34 od 560

Ma ne treba mu jaci motor mislim da tonebi izdrzao ni diferencijal a i potrosnja bi se dosta povecala mislio sam da se moze dograditi ali kad je tako komplikovano ostace kako je sad.

Poceo sam sa zatvaranjem kabine na svom 539.

Do ovde sam stigao sa radovima,iznad ovoga ide staklo, oko rukavaca lim,a na sredinu tablica.Posto nisam bas siguran kako oko rukavaca,savet ili slika su dobro dodolsi :osmeh:

Valjda to nisi zavario za blatobrane......mozda neki komad cerade pa ga prilagodit

Nemas onaj komad poda ispod kocnica il si ga skino

Nazad
Vrh