Inovacije na IMT traktorima

Smiljane,nisam ga vario i necu,nego cu ga safiti za ram od kabine,da u slucaju kvara u menjacu nebi morala cela kabina da se skida.Imam pod nego sam ga sknuo da bi ga iskrpio malo.
Hvala Risto,video sam traktor od kolege Pesuta i slobodno moze da me tuzi za kradju autorskih prava:osmeh:

super si odradio

evo opcije

slike su pozajmljene sa drugog foruma..

Послато са SM-J710F уз помоћ Тапатока

Risto a sa kog drugog foruma si ovo pozajmio? Nešto mi poznati ručni radovi a i tablice. davno je to bilo

Marko ako zafali slika ili ideja javi se na pp ima slika još možda su neke nestale kad je server pao. svaka prepravka i zatvaranje kabine je dobrodošla i znači puno. Kod ovih kabina je u glavnom problem visina. kad se uradi ravan pod iznad menjača bude kabina niska i glavom se udara o plafon i ja radim na tome ovih dana u planu je izrada dubokog krova

Razmisljao sam o ravnom podu,ali odustao sam,jer je to previse posla a morao bi onda i drugi krov ili kabinu da dizem a ruzno bi bilo to,ali nije iskljuceno da cu i njega nekada odraditi.U pocetku mi je bilo nezgodno da ulazim ali vremenom sam se navikao,tako da ostaje to u originalu.Kad zavrsim zatvaranje,na red dolazi nozni gas,tegovi,grejanje u kabini i jos sto sitnica.

Risto a sa kog drugog foruma si ovo pozajmio? Nešto mi poznati ručni radovi a i tablice. davno je to bilo

Marko ako zafali slika ili ideja javi se na pp ima slika još možda su neke nestale kad je server pao. svaka prepravka i zatvaranje kabine je dobrodošla i znači puno. Kod ovih kabina je u glavnom problem visina. kad se uradi ravan pod iznad menjača bude kabina niska i glavom se udara o plafon i ja radim na tome ovih dana u planu je izrada dubokog krova
haha izvini Pešute, nasao sam sliku na guglu a tamo pisalo poljoprivredni forum pa sam mislio da je s tog al nisam video da pise pored poljoinfo a posle se setih kad je Marko spomenuo tebe

Kad bi se dalo sad preko tog polijepit neka koza ..slicno sto imaju u torpedu...i uvuc grijanje bio bi pravi poso....

To se podrazumeva,narucio sam crnu eko kozu i tanke sundjere i to ce biti zajedno postepano i bice kao neka vrta tapacira.Grejanje mi je isto u planu,zato i zatvaram kabinu,nabavio sam od juga komplet instalaciju grejanja sa crevima,hladnjakom i ventilatorom,ali nemam mesta gde sve to da stavim jer je glomazno,pa razmisljam da uradim kutiju oko izduvne grane i auspuha,koja ce biti crevom povezana sa kabinom a na ulazu u kabinu ventilator da uduvava topao vazduh u kabinu,slicno kao na torpedu i cinimi se na starim zetorima,sta ostali misle o tome?:sta:
Jos neke sitnice i zatvaranje kabine gotovo:osmeh:

majstorski si odradio stvarno

evo kako sam ja ubacio grejanje od juga u 542, samo ostalo jos creva da se spoje, al ne mogu nikako izbiti cepove na pumpi i termostatu, zapekli..

00316ff840d51c58c2850257b504e573.jpg

e0810db4d368e5e25d75135a719d6717.jpg

5a6ab3b79918945847e89071cbd94861.jpg

Možda grešim,ali mi kao bolja opcija deluje da se ovo ugradi umesto malog prednjeg stakla,iznad kvačila,pa da više duva u noge,a topao vazduh ionako beži gore....

Послато са HTC Desire 516 dual sim уз помоћ Тапатока

Marko u vezi grejanja. Razmotri kako bi izgledalo da premestis akumulator na neko drugo mesto a na njegovo da stavis radijator i ventilator to bi bilo super mesto. Ja sam odlucio tako da odradim na prolece ali ja imam vise mrsta ispod kabine da smestim akumulator a mozda cak stane i ispred hladnjaka

Mali hladnjak i ventilator bi trebal bit sto blize motoru...mislim da bi bolje voda cirkulisala na kracim crijevima a za topal zrak bi mogla neka cijev da se uvuce u kabinu

ne tuce ne tuce, ukoso duva vise prema rukama, a kad pada kisa molim boga da ne curi unutra haha, zato sto planiram da secem tu plastiku sto viri gore na kabini i srafim metalnu nizu dosta i sa gumom do kabine da ne curi voda a ne vredi mi da to radim dok ne spojim creva, a ne pada mi na pamet kako da izbijem te cepove..

Sto se tice ovog zatvaranja kabine na 539 cudi me da neko to nije vec kreno proizvodit pa u Rumu na vasar,mislim da bi dobro isla prodaja

Nazad
Vrh