Jos jedno pitanje, koliko je dobar 539 u transportu i jel bi mogao da povuce 2 dubrave od 3t ?
Ako je dobar, moze po suvom i na tvrdom (leniji, a po asfaltu lagano) da vuce bruto 15t. Pod 15t mislim traktor i dve prikolice cca 5t i 10t tereta.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jos jedno pitanje, koliko je dobar 539 u transportu i jel bi mogao da povuce 2 dubrave od 3t ?
Pa racunao sam da ulozim u njega jedno 2000-2500e, pa bih inda imao kao dobar traktor....Ala bi se usrecio sa onim zelenkom![]()
Imam 1h zemlje(matori je davao u arendu) i hocu da uzmem 539 i jos 2-3 jutra u arendu za pocetak,jel to pametno tj jel moze 539 da ore i obavlja sve poslove koji su potrebni za toliko zemlje? i za koliko se moze naci dobar 539?
nije sigurno, ali ako bi se tamo kupovao to je pretpostavka![]()
ne znam ali kada je izbacen iz brzine isto takokad pustis kvacilo gasi se a kada je ugasen i izbacen kada ga guras ventilator hladjaka se ne okrece znaci da je tada kao odvojioda nije zaglavio u dvije brzine od jednom... kad pustas kvacilo ne moze krenuti u obje od jednom i gasi se...