Jos jedno pitanje, koliko je dobar 539 u transportu i jel bi mogao da povuce 2 dubrave od 3t ?
Ako je dobar, moze po suvom i na tvrdom (leniji, a po asfaltu lagano) da vuce bruto 15t. Pod 15t mislim traktor i dve prikolice cca 5t i 10t tereta.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jos jedno pitanje, koliko je dobar 539 u transportu i jel bi mogao da povuce 2 dubrave od 3t ?
Pa racunao sam da ulozim u njega jedno 2000-2500e, pa bih inda imao kao dobar traktor....Ala bi se usrecio sa onim zelenkom
Imam 1h zemlje(matori je davao u arendu) i hocu da uzmem 539 i jos 2-3 jutra u arendu za pocetak,jel to pametno tj jel moze 539 da ore i obavlja sve poslove koji su potrebni za toliko zemlje? i za koliko se moze naci dobar 539?
nije sigurno, ali ako bi se tamo kupovao to je pretpostavka
ne znam ali kada je izbacen iz brzine isto takokad pustis kvacilo gasi se a kada je ugasen i izbacen kada ga guras ventilator hladjaka se ne okrece znaci da je tada kao odvojioda nije zaglavio u dvije brzine od jednom... kad pustas kvacilo ne moze krenuti u obje od jednom i gasi se...