Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ovo je od fegusona ali MF kombinirka i mjenjač je automatski.... samo napred nazad sve tri brzineJe li ovo stvarno menjac automatski za fargusona ili neka zezancija?
Ta kocka ima tri rupe šuplje, a samo u jednoj je kuglica i opruga.Ako orbitrol nema u sebi dva sok ventila i jedan sigurnosni ta kocka se namontira i to sve ima u njoj.Obicno su stariji orbitroli bili goli pa ima falila ta stavka,noviji imaju sve to integrisano u sebi a to se moze videti odozgo ako ima jedan veci imbus sraf u sredini prikljucaka(sigurnosni ventil) i dva manja pored(sok ventili za levu i desnu stranu)
Jednostavno, staviš (ako nemaš napraviš) drugu međuploču.Jos samo kako da zasrafis karlicu-kolevku od 542 na motor od 560?
I bre druze nemoj zamlacivati coveka da bezveze pokusava,jesi li ti to kad radio pa tako pises "jednostavno stavis".Kolevka-karlica od 542 i njeno srafljenje nema veze s vezom s srafljenjem na 560 motor a ubacivanje kojekakvih glupih medju ploca pravi traktor jos duzim i joooossss neokretnijim i nesposobnijim jer je i sad delimicno nesposoban jer je 542 tezak napred a lak pozadi i zamisli motor od 560 na njemu,pa to bi bio traktor samo za asfalt i hektar da se okrene.A tezina prednjeg kraja komedija,treba mu pozadi 500kg tegova da napravi neki balans da moze da potegne na vlaznom.Jednostavno, staviš (ako nemaš napraviš) drugu međuploču.
Veči problemi su sa prednjim krajem i sa limarijom
Jok ja, stavljali su drugi, ustvari nisam dobro pročital post. Na 542 mjenjač paše 560 skoro u šaraf.I bre druze nemoj zamlacivati coveka da bezveze pokusava,jesi li ti to kad radio pa tako pises "jednostavno stavis".Kolevka-karlica od 542 i njeno srafljenje nema veze s vezom s srafljenjem na 560 motor a ubacivanje kojekakvih glupih medju ploca pravi traktor jos duzim i joooossss neokretnijim i nesposobnijim jer je i sad delimicno nesposoban jer je 542 tezak napred a lak pozadi i zamisli motor od 560 na njemu,pa to bi bio traktor samo za asfalt i hektar da se okrene.A tezina prednjeg kraja komedija,treba mu pozadi 500kg tegova da napravi neki balans da moze da potegne na vlaznom.
Sad razmisljam na glas Posto je isti motor kao i na R65 (DM 34) mozda odgovara od Rakovice, a sam DM 34 je naslednik motora M34 (IMT 560) pa bi mozda neki od ova 2 obrtomera odgovarao za 565Crkao mi je traktometar od 565, e sad ne mogu nigde da nadjem traktometar od 565, pa me zanima da li pasuje jos od nekog traktora 560,577 ili nekog drugog imt-a.
Svašta može biti to će se već pronaći šta je posredi a vidim iz prethodni postova da ste menjali pumpu kako bi bilo da se još jednom uveriš u smer pumpe i u vodove usisni i potisni kada klip nemrda nigde (samo dajem jedan primer od mogući gerešaka).Glavno da meni orbitrol i dalje ne radi a sutra idem kod majstora na razgovor posto je obecao da ce mi se javiti ali nista...
Svašta može biti to će se već pronaći šta je posredi a vidim iz prethodni postova da ste menjali pumpu kako bi bilo da se još jednom uveriš u smer pumpe i u vodove usisni i potisni kada klip nemrda nigde (samo dajem jedan primer od mogući gerešaka).
Бобо а зашто једноставно не купиш нов орбитрол?Пола новог си дао до сада на гориво до тог мајистора и назад и на шарафање
Kako kazes slabije mota ulijevo.Nebi bilo lose da odneses cilindar za upravljanje na remont.
Nov,nov i samo nov!!!