IMT

Nemam iskustva sa 539 pa ako bi mogo neko da me opravi. Coveku je 539 ostao bez nafte, ajde usputno da se zamene filteri za naftu, medjutim sad nece da upali. Ja mu ispustao vazduh iz filtera i to je u redu, nafta stize do bos pumpe. Medjutim dalje izgleda pumpa ne salje naftu ka diznama.
Ima li tu neka caka, moze li bos pumpa odjednom da mu otkaze ili sta vec moze da bude?
Da dodam da je linijska pumpa.

Poslednja izmena:
Јесте ли пробали да окренете вентилатор и онда пумпате гориво? Знам да то раде на мотору са ротационим пумпом, окрећу радилицу док не дође у прави положај пвп и онда луфтирају систем.

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока

Prvo sam popustio jednu cev, ali samo malo se poznaje vlazno i nista vise. Onda sam potpuno skinuo cev sa bos pumpe i vidi se unutra nafta, ali kad ga zaverglam samo po neku kap nafte baci i to je to.

Sistem je izluftiran do bos pumpe. Znaci do nje stize nafta, nema vise mehurica. Ne znam ima li mozda sama linijska bos pumpa neki sraf za ozracivanje?
Одврни једну цев од дизне и верглај док и ту не пробије нафта. Види микро сито што улази у Бош пумпу налази се испод холендера од доводне цеви нафте, али пази добро негде на бетону га растављај јер има сегмената и делова који кад испадну никад их више не нађеш, не питај како знам. 😭

Nema, samo olabi jednu cevku i verglaj, jos bolje da ga povuces da ne silujes akumulator i kad upali mora da radi malo sa tom odvijenom cevkom da protera vazduh iz sistema

Kao sto rekoh, ne da sam olabavljivao nego potpuno raskacim cev. Verglam ga i posmatram i vidim da pumpa sasvim malo baca po koju kapljicu. Nismo pokusavali da ga potegnemo da vidimo da li bi tako upalio jer mi sve ovo sumnjivo. Reko mozda ima neka fora oko te pumpe za koju ne znam.

Nazad
Vrh