IMT

Ahaaa, poluga-ručica se spusti.... E jbg ja mislio da i pored podignute ručice, poluge sa oruđem padaju. Ima negde šraf da se dotegne.

Jel zna neko iz kog seta o-ring gumica odgovaraju gumice za cev iz pumpe u plocu sto ide?
Pocelo ulje da bali na preklopni ventil, skinem, gumice kao od plastike...
Nadjem neke iz nekog seta iz lidla ali ne sede knap u kanalu, bali opet ali manje dosta...
Neko je pisao da postoji i duza cev da se kupi, mogao sam i nju promenuti, ako je neko kupovao nek napise gde ima...

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

9х2 мм су димензије гумица на цијеви
Ја купујем у трговини гдје се продају гумице, семеринзи, лежајеви и слично
Мени пумпа има луфта па често мјењам гумице
73d044716484dc6c8a8d2d78695ceb8c.jpg

Bravo! Dobro si me potsetio. Uglavnom setovi za gornje kvačilo cilindre imaju takve gumice, kočioni cilindri ređe.
Ah, da. Kočioni cilindri Zmaj kombajna imaju približne gumice.

Poslednja izmena:
Pusta mi 539 na bos pumpi gorivo, pumpa je linijska, dakle na ona tri izvoda gore gdje se zavrcu cijevi za dizne. Izmedju njih postoje neki polumjeseci spojeni srafovima, koji daju valjda stabilnost i sprecavaju odvrtanje, valjda. Nadam se da sam jasan, posto ne znam da stavim sliku. Zanima me da li smijem to cackati, dotezanje, promjena eventualnih podloski, ako postoje, ili sta?

Sve gumice se ukrute od evrodizel,ja sam prosle godine morao da radim pumpu curela na sve strane a gumice kao od gipsa

Послато са RMX3263 помоћу Тапатока

Nazad
Vrh