IMT

Mnogo si ti menjao za tako male sate

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
 
Vec sam pisao u temi "sedista za traktore" ali nema odgovora...Da li je neko ugradjivao udobnije sediste u imt? Konretno me zanima za 549? Da li ona turska sedista po 160e opravdavaju svoju cenu?
 

Da nije to ovaj lik? 😂
Veruj mi da znam coveka, zivi na 15km od mene. Nemogu da ostavim nikakav komentar na ovo, cuo Sam da decka sluzi dobro traktor I to je to.
Jednostavno mu se pogodila kvalitetna Rakovica, znate o cemu mislim.ipak za 17 pari guma treba nekih 70000radnih sati, to I nije mnogo.
 
Pa jeste, verujem da 70.000 radnih sati nisu ništa ako se traktor održava kako treba a pogotovo plava ptica, sila nebeska.
 
Mislim zna se da svaki ciga svoga konja hvali ali ovaj je baš preterao. Ovo je slučaj "ja to imam pa je to najbolje na svetu" ali doveden u ekstreme. Pa čovek kaže da je M34 motor mnogo bolji od S44 :LOL:
 
Ne kapiram cemu ovo?

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
Kako čemu????????
Hoće čovek nezavisnu spoljnu hidrauliku i verovatno hidro volan.
Npr mnogo puta mi je falila spoljna hidraulika pa sam morao sa 560 da radim a bilo bi mi lakše sa 539!!!!

Sent from my moto g(6) play using Tapatalk
 
Sad kapiram...
Ja za sp hidrauliku nazivam one hidraulicne cilindre na novijim 577.
Vi mislite vrv na izlaze za kipu...

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
 
Sad kapiram...
Ja za sp hidrauliku nazivam one hidraulicne cilindre na novijim 577.
Vi mislite vrv na izlaze za kipu...

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
Oni spoljni cilindri su novi tip hidraulika, pomoćni cilindri na starim itd
A izlazi su spoljna hidraulika

Sent from my moto g(6) play using Tapatalk
 
Na prvu sam hteo dve pumpe, ova sadasnja je zadnja iz tandem kombinatorike, pa bih kasnije ubacio jos jednu ispred nje manjeg protoka za volan samo, to bi bila onda srednja pumpa iz tandem linije, stim sto bih napravio da se ova sadasnja iza nje ukljucuje po ptrebi kao kompresor na 533, ali mislim da ce ta varijanta da otpadne i samo cu ubaciti ventil prioriteta kao sta rade na R65 za hidro volan.

A od potreba bice mi za hidraulicna kljesta na dizalici onoj zadnjoj za drva, za rolo presu mnogo brze mi otvara komoru a imam dosta usluga sa njom,, tako da ce malo da se uspara na vremenu, onda isit klip za kljesta bice i za ugao na siljcima za utovar rol bala, itd.....

I jos nesto kad se sabere na papir da dodam jednosmeran razvodnik i crevo da bih mogao simultano da rade i poluge i spoljni izvod preko kocke odnosno preklopa, ja lepo prodam kocku i dva creva sto su bila i za jos 70-80 evra ovako imam odvojen sistem sa novom pumpom i svim beneficijama ::000:: ....

A sto se tice pomocnog cilindra i to je dobio :osmeh: :


 
Poslednja izmena:
Kremator jel može još koja slika nosača dodatnog cilindra i veze ramena i cilindra? Od čega je cilindar? Pretpostavljam da si ga spojio na lijevu bočnu stranu poklopca hidraulike tamo di je onaj čep sa imbus vijkom?
 
Nazad
Vrh