Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pretrazi malo oglase, nadje se i za dosta jeftinije kabina..ja sam radio neki 549 pa sam gledao kod njega kabinu, i uzeli bi je al naletela jedna iz Ugrinovaca za 500e...ima jedan lik drzi otpad, ne mogu sad naci njegov broj, mislim da ima kabina...Mozda i danas svratim do jednog teh u selu pa cu videti sta ce da kazu.
Послато са SM-J710F помоћу Тапатока
Kod tebe je bas zatvorena, podseca na onu sa rusa t402003_2004 sam rešio staviti kabinu na 560
Original bila 1000e
Siva msm orašje lepa kontra vrata 1200
Polovna novi tip 700-800
Ova moja 120e
Presudila cena, mada hoću malo da je poduzim, tj da prednju stranu izvučem napred 12cm da uradim duboki krov zbog grejanja, i da vrata napravim nova sa više staklenih površina da se kontra otvaraju kao na onom plavom 577 što sam radio
Možda će sve izaći 100-150e
Jbg uvek smo imali više traktora nije trebala kabina, ovaj 560 je fabrički imao zaštitni ram, koji je stari skinuo čim ga je kupio![]()
Prodao sam 'levator, šaljem spiralom![]()
Moze, mozes i ovde, mozda ce znaciti jos nekomeIma firma beoagrar, znam da prave one ramove imaju atest i sve, a za kabine znam da su pravili ranije, ako hoces poslacu ti broj na pp, izuzetno korektni ljudi