Ristaa
Član
Ja sam imao jednog masejca '58. godiste, motor perkins 45 konja, menjac i diferencijal od 533
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To sam uzeo u kompenzaciji izašao me oko 400e registrovanKod tebe na fb sam video tog engleza.
Jel isti kao nas ferguson? Nisam se nikad susretao...
Послато са SM-J710F помоћу Тапатока
To je noviji obično 4 klipa, tanka blokadaJa sam imao jednog masejca '58. godiste, motor perkins 45 konja, menjac i diferencijal od 533
Kanda ne radi. Da li mogu da se nađu delovi za kompresor, šta bude najčešće problem?Ukljucuje se, dok radi traktor gurnes osovinicu unazad, isto za iskljucivanje dok radi traktor.
Nisi jedini, meni ove zime dva odapela, jedan 143A(VESNA, ps nabijem sve do jedne novokomponovane brendove, black hors je sluzio bar kod mene!) Na traktoru utovarivac, a utovarivac na stopama! Los motor, imam manjih akumulatora ali traktor u senjaku, ne smem loziti vatru ispod njega, a drugacije da upali, neceEvo obradovao me 560 crkla baterija 4,5g stara 140Ah
Sad ako se izciganišem do proleća kad otopli sigurno će paliti, a i voziće se svaki dan ovako na svaka 3 dana vuče i utovara slamu relacija 1500m
A imam neki kamiona kući pa ću ubaciti 225A ima mesta bio je pre jedan takav
Stvarno imaju rok trajanja
A svarno nov motor nov alnaser nov alternator
140A sam uzeo taj je bio na potpis, mogu opet potpisivsti a glupo mi da imam u kući 225koji stoji a kupujem novi
A sećam se kad su gurali 10godina
Prodao sam 'levator, šaljem spiralom