IMT

Kod mene je nekad 560 palio zimi sto bi rekli na zub (to ga i prodalo) a motor mu bio prilicno los,toliko o onoj prici kad je los motor tesko pali.Ne kazem da je i to jedan od uzroka ali na tom traktoru se to nije pokazivalo
Moguće da ti 1 klip bio loš!!!
Moj je tako izgoreo 1 klip, palio na zub jeo ulje i loše išao, ali palio na zub

Prodao sam 'levator, šaljem spiralom
 
Marko 69
Ne mora da znací da je los motor. Tako je i meni teško palio prvo paljenje tj meljto i nikako da sastavi. Aj reko lošiji akumultaor je bio,ja kupim novi sa udarnom snagom 1000mha i za nijansu malo bolje palio,ali u suštini po tri četiri puta grejem i dosta verglam i neće da ga potera i deluje kao da je motor los. Skinem alanser nije diran 10god sigurno,kad on lufta u čaurama baš dosta. Odnesem kod majstora i nisu mogle fabričke čaure već je morao po meri strugati,ostli delovi su bili u dobrom stanju tako da ostalo nisam ništa dirao. Namontiram akanser nazad ono vergla kao brzi i par krugova okrene i upali ,prosto nisam verovao da je tako lako upalio pošto znam kako sam se pre patio sa prvim paljenjem. Čaure i ruke 1000din .
 
Ma i ja bih krenuo od toga prvo jer ja kao sto sam rekao nisam dirao anlaser kako je kupljen ali cudno mi sto kad je toplo vrti ga bez problema
 
Marko 69
Isto je tako i kod mene kad vruć pali na dodir ključa a prvo paljenje cim malo zahladi muka me hvatal. Caure se potroše rotor se upreši i dosta više snage treba akumulatoru da ga tera i opet nema dovoljnu brzinu da ga okreće kako bi lakše sastavio. Ako nije nikad diran moguće da je do alansera,a i kreneš odatle jer je to najjeftinije solucija.
Kad ga skines probaj ga prodrmati u ruci ako zvecka,čaure su sigurno otišle.
 
Izgleda se to i meni desava mladjim 539. Motor mu je fantastican. Pritisak ulja, snaga sve je 5+ samo sto sada po hladnom prvo paljenje moram da ga grejem. Alnaser nije diran nikad od 2000g kad je kupljen traktor.
 
Od jedne do druge bolcne treba da bude 300mm ili sme biti vise?
c3d2d07078ddc825e8f3fa04abadd5b3.jpg


Послато са SM-J710F помоћу Тапатока
 
Kaci se 270 kg za 539 i 558, a 400 kg 542,560 i sl, a moj savjet ti je nemoj da kacis nista bice ti hidraulik zasticeniji od loma.
 
Nisam nista kacio, tako sam nastelovao.
540 u pitanju. Planirao sam sa njim nositi nodetku, sad me brine da l' ce imati visinu, poluge imaju jos lufta u vis sigurno desetak cenata.

Послато са SM-J710F помоћу Тапатока
 
Slobodno podigni granicnik jos gore ako ima toliko lufta dovoljno je da ostane I 5 cm lufta bitno je samo da klip ne dodje do kraja

Послато са moto e5 play помоћу Тапатока
 
Nazad
Vrh