sinisa1979
Član
Jedino ako je sigurnosni ventil ok, onda nihc bum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Uzmeš obe ŠTELUJUĆE vertikalne poluge, i skratiš ih do kraja!!!!!!!!Nisam nista kacio, tako sam nastelovao.
540 u pitanju. Planirao sam sa njim nositi nodetku, sad me brine da l' ce imati visinu, poluge imaju jos lufta u vis sigurno desetak cenata.
Послато са SM-J710F помоћу Тапатока
Iako nisam mehanicar. Meni ovo deluje nemoguce. Sam usis vazduha se tome suprotstavlja i to ulje bi bilo sagoreno u cilindrima u mesavini dizel+vazduh.Dali može bit do lošeg motora pa da ulje iz kartera dospije u filter,
Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk
Kolega kako znas da je ulje iz motora?Pozz, šta može biti razlog da u filteru zraka bude cno ulje iz motora imt 539
Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk
Mislim jel znas da se tu sipa ulje?Bez uvrede ali imam drugara koji je nekoliko godina vozio 539 bez ulja u filteru, kaze nije znao da treba da se sipa...Kolega kako znas da je ulje iz motora?
U knjizi za rukovanje i odžavanje piše da se ulje menja na 400 sati radaIsto kipujem prikolice i kad poluge digne do kraja i upre klip onda dize prikolicu. Kipovao sam i 10t prikolice sa 539. Nikakvih problema. P.s. ulje menjam na 1000rh u hidraulici i vecina misli da sam blesav sto to radim