Kremator
Član
Jel imas termostat na traktoru?
Grejac pravljen ili kupljen? bi li ovako nesto moglo -* https://www.kupujemprodajem.com/Bel...va/-grejac-za-sudo-masinu--87184582-oglas.htm ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Gde i kako se pomera razvod?Kad se stavljaju duple pumpe razvod se pomera da bi olaksao motoru, a tu viskozitet ulja nema nikakvu ulogu.
Da te nema trebalo bi te izmisliti,ne da lupetas nego nemam reciIspravan alnaser moze da te okrene da ti sline odlete Kad se stavljaju duple pumpe razvod se pomera da bi olaksao motoru, a tu viskozitet ulja nema nikakvu ulogu.
Sto posto ce ti napisati da imas nedelju dana da razmislis i obavezno ubaciti neki smajliGde i kako se pomera razvod?
Lovac sedmicu sam prodao, ostao na dva fergusona,jedan sa kabinom a jedan bez.Na ovom bez kabine sam uradio generalnu dok mi je na drugom los motor ali ima kabinu i sva stakla tako da je cisterna zakacena za njega, jako tesko pali a vozi se svakodnevno.Nego zbog radi čega ovo KUVALO stavljat na traktor?
Imao sam na par MTZ 820 u firmi retko smo koristili!!.
Ako na IMT radi grejač (brener) nema potrebe bar po meni
Bila je tema kuvalo za auto, ako ne motor zdrav nema potrebe, ako je karakušljiv uzmeš sprej i sastavi
Mi vozimo traktore cele zime, djubar,cisterna,prevoz svinja, bale,pepeo, čišćenje snega uvek se vozibez kuvala, bez spreja, sedneš ugreješ upališ kao auto!!
Ostaviš da ćuka u mestu 10_15min, i teraš
Uvek imam termostate, antifriz
Kad je baš jako hladno uzmem jupolku vrele vode iz bojlera i polijem filtere i pvp to mi neka navika
Prodao sam 'levator, šaljem spiralom